Νίκας για τις αντιδράσεις κατοίκων της Καλλιρρόης εναντίον του σκουπιδοεργοστασίου: Παρακαλώ να σταματήσει αυτό που γίνεται – Δεν εξυπηρετεί κανέναν

/

Ανακοίνωση, σχετικά με τις προσφυγές κατοίκων της Καλλιρρόης εναντίον του σκουπιδοεργοστασίου της περιοχής, εξέδωσε η περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας απέρριψε σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου το εκ νέου υποβληθέν αίτημα του προέδρου της Καλλιρρόης και κατοίκων της περιοχής -στον Δήμο Οιχαλίας, στη Μεσσηνία- σχετικά με την έκδοση προσωρινής διαταγής προς την “Περιβαλλοντική Πελοποννήσου” ΜΑΕ, την διαχειρίστρια εταιρεία της ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το εν λόγω αίτημα κατατέθηκε μαζί με νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εκ μέρους των κατοίκων, ενώ η προηγούμενη σχετική αίτηση αποσύρθηκε μετά την απόρριψη από το δικαστήριο της αίτησης προσωρινής διαταγής που την συνόδευε.

“Έχουμε επανειλημμένα εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην περιοχή”, δήλωσε, σχολιάζοντας την δεύτερη κατά σειρά απορριπτική δικαστική απόφαση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας:

“Θα ήθελα να παρακαλέσω να σταματήσει αυτό που γίνεται, καθώς δεν εξυπηρετεί κανέναν και κυρίως δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον”».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο μισθοφόρος του πρώην δημάρχου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τι άλλο θα ζήσουμε;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης: Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα, με απλές κινήσεις και μακριά από μικροπολιτικές

Σε ερωτήσεις του ΑΠΕ απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας. Αναλυτικά η συνέντευξη του