Κλαίει μέχρι και ο Μητσοτάκης: Οι δομές υγείας της Πελοποννήσου «νοσούν» και ο γαλάζιος Νίκας αγοράζει πίνακες ζωγραφικής για τα Κέντρα Υγείας!

/

Απίστευτες καταστάσεις, που προκαλούν γέλιο και κλάμα συνάμα, ζουν οι πολίτες της περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς η περιφερειακή αρχή Νίκα, αντί να σκύψει στο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας, σπαταλανούν προκλητικά δημόσιο χρήμα για την αγορά έργων τέχνης σε Κέντρα Υγείας!

Μπορεί οι ελλείψεις του ΕΣΥ να αποτελούν το κεντρικό ζήτημα αντιπαράθεσης στην πολιτική σκηνή της χώρας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να «αποκεφαλίζει» ακόμα και υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι προκαλούν με δηλώσεις τους που σχετίζονται με την υγεία, ωστόσο, στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο «γαλάζιος» Νίκας έχει το δικό του πολιτικό χαβά!

Τρανταχτή απόδειξη, όσων τραγελαφικών συμβαίνουν στην περιφέρεια Πελοποννήσου, αποτελεί σημερινή (9/6) απευθείας ανάθεση του κ. Νίκα, με την οποία δίνει 1.860 ευρώ για την αγορά «εικαστικών πινάκων», προκειμένου «να κοσμήσουν τον χώρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου».

Υπενθυμίζεται ότι, την ώρα που ο κ. Νίκας αγπράζει πίνακες ζωγραφικής, οι δομές υγείας της Πελοποννήσου αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα, ενώ το νοσοκομείο της Καλαμάτας δεν μπορεί να καλύψει ακόμα και στις πιο βασικές ανάγκες των πολιτών.

Διάβασε και αυτό: Πολιτική αναισθησία στην περιφέρεια Πελοποννήσου: Ταξιδάκι του αντιπεριφερειάρχη υγείας στη Βιέννη για τα κρασιά (!) την ώρα που τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα [φωτογραφίες]

Η απευθείας ανάθεση του Παναγιώτη Νίκα:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Παναγιωτόπουλος: Το 2028 τα πρώτα F-35 στην Ελλάδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα_Μετά: Την πεζοδρόμηση του υπό ανάπλαση τμήματος της Ναυαρίνου τουλάχιστον τους θερινούς μήνες προτείνει η παράταξη του Β. Τζαμουράνη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ