Πολιτική αναισθησία στην περιφέρεια Πελοποννήσου: Ταξιδάκι του αντιπεριφερειάρχη υγείας στη Βιέννη για τα κρασιά (!) την ώρα που τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα [φωτογραφίες]

/

Μπορεί οι δομές υγείας στην περιφέρεια Πελοποννήσου να δοκιμάζονται (χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας), ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι δεν πτοεί την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον αντιπεριφερειάρχη υγείας, Άγγελο Χρονά, ο οποίος αντί να ασχολείται, ως οφείλει, με τα προβλήματα προτιμά τα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό, για ζητήματα μάλιστα που δεν έχει καμία αρμοδιότητα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (9/6) ο αντιπεριφερειάρχης υγείας εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με ταξίδι του στη Βιέννη, που αφορά δράση προβολής των κρασιών της Πελοποννήσου!

Αναλυτικά σημειώνεται στην ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη υγείας:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Πρεσβεία και Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στη Βιέννη και τον Ε.Ο.Τ. σχεδίασαν μία δράση προβολής των εξαιρετικών κρασιών της Πελοποννήσου στη Βιέννη, η οποία πραγματοποιήθηκε 7-8 Ιουνίου,  με στόχο την εξωστρέφεια του πλούσιου «Οινοπεδίου» της Πελοποννήσου μέσω των ισχυρών πρεσβευτών μας καθώς και η ανάδειξη του οινοτουρισμού και των μοναδικών εμπειριών που προσφέρουν τα επισκέψιμα οινοποιεία της Πελοποννήσου.

Η πρώτη μέρα της δράσης περιελάμβανε παρουσίαση των οίνων και του τουριστικού προϊόντος. Τοπικοί Sommeliers, υπεύθυνοι προμηθειών σημαντικών εστιατορίων, ξενοδοχείων, καταστημάτων πώλησης, wine bars και wine clubs, γεύτηκαν  τα εξαιρετικά κρασιά μας. 

Τη δεύτερη μέρα, πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη  των εκπροσώπων των οινοποιείων και των μονάδων Οινοτουρισμού στο Wachau, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε παρουσίαση  των εξαιρετικών κρασιών μας στην κατοικία της Ελληνίδας  Πρέσβειρας , με προσκεκλημένα επιλεγμένα μέλη της Αυστριακής κοινωνίας και εν δυνάμει αγοραστές.

Η  Ελληνίδα Πρέσβης  ευχαρίστησε προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ.  Άγγελο Χρονά και τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για τη συμβολή τους  καθώς και τους επαγγελματίες οινοποιούς της Πελοποννήσου  που παρουσίασαν το γευστικό τους θησαυρό στην Βιέννη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χρονάς συνοδεύει την ανακοίνωση με φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι του στη Βιέννη:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Πάνω από 10.000 ευρώ πληρώνουν οι δημότες για τους μισθούς των ειδικών συνεργατών του κ. Δημάρχου!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Παρέλαβα ένα παιδί καρδιοαναπνευστικά σταθερό», κατέθεσε η γιατρός του Ωνασείου στη δίκη Πισπιρίγκου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης: Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα, με απλές κινήσεις και μακριά από μικροπολιτικές

Σε ερωτήσεις του ΑΠΕ απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας. Αναλυτικά η συνέντευξη του