Αυτοδιοικητικές εκλογές: Με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα Τζαμουράνη στον δήμο Καλαμάτας – Γκρίνια στο εσωτερικό της παράταξης

/

Δεδομένη θεωρείται η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του Βασίλη Τζαμουράνη για τη θέση του δημάρχου Καλαμάτας στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Ειλημμένη απόφαση θεωρείται η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα Τζαμουράνη, δεδομένου ότι, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν κομματικα στελέχη του, η υποψηφιότητά του συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται.

Υπενθυμίζεται ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του έτους, όταν υπήρξαν συναντήσεις κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αυτοδιοικητικούς, προκειμένου να αποφασιστεί η στάση του κόμματος στον δήμο Καλαμάτας.

Στις διαβουλεύσεις που προηγήθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισαν ότι το κόμμα δεν θα πρέπει να πορευτεί στις εκλογές διχασμένο, όπως έγινε στην προηγούμενη αναμέτρηση, και ζήτησαν να υπάρξει ενιαία στάση.

Το …αγκάθι

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ζήτημα προκαλεί τριβές στος εσωτερικό της παράταξης του κ. Τζαμουράνη, δεδομένου ότι αρκετά μέλη της θεωρούν ότι η ανοιχτή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπηρετεί το αφήγημα του …ακομματιστου συνδυασμού, το οποίο με επιχειρεί να «περάσει» ο κ. Τζαμουράνης.

Μάλιστα, προκειμένου να αποφευχθούν οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις, ο ίδιος ο κ. Τζαμουράνης εμφανίζεται να επιθυμεί μεν τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά χωρίς αυτή να είναι επίσημη, προκειμένου να μπορεί να «ψαρέψει» ψήφους και από άλλους πολιτικούς χώρους.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εξαιρετικής ποιότητας τα ύδατα κολύμβησης στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ΕΕ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Πάνω από 10.000 ευρώ πληρώνουν οι δημότες για τους μισθούς των ειδικών συνεργατών του κ. Δημάρχου!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ