Κοινή ανακοίνωση των 7 υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ: Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη – Για μια δυνατή Ελλάδα – Για μια καλύτερη Μεσσηνία για όλους μας

9 Ιουνίου 2023

Κοινή ανακοίνωση υπογράφουν οι 7 υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Τα δεδομένα της κάλπης της 21ης Μαΐου ήταν καταλυτικά. Έδειξαν ότι οι πολίτες επιθυμούν μία αυτοδύναμη, ισχυρή και σταθερή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις με ορίζοντα την Ελλάδα του2027.

Ωστόσο, παρά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και την καθαρή νίκη δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι πλέον κρίσιμες, καθώς από αυτές θα προκύψει η επόμενη Κυβέρνηση της Χώρας.

Στις 25Ιουνίου πρέπει, λοιπόν, να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα. Η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. Και θα την κερδίσουμε με όλους εσάς στην πρώτη γραμμή.

Ας συστρατευτούμε, λοιπόν, όλοι μαζί στο πλατύ κοινωνικό μέτωπο που εκφράζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Ας στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα. Για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Γιατί η αυτοδυναμία είναι εθνική αναγκαιότητα. Γιατί οι μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, μπορούν να γίνουν μόνο από ισχυρές, αυτοδύναμες και σταθερές Κυβερνήσεις.

Με τη βοήθεια όλων σας θα συνεχίσουμε το σημαντικό έργο το οποίο ξεκινήσαμε. Στις 25 Ιουνίου ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το μέλλον. Γιατί κάναμε πολλά, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα. Για μία Ελλάδα παραγωγική,κοινωνική,δίκαιη,ψηφιακή,ισχυρή.ΓιατηνΕλλάδατουμέλλοντος.

Λαμβάνοντας ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό θα έχουμε μία πολύ ισχυρή εντολή να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα με έμφαση στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, με καλύτερους μισθούς, με περαιτέρω μείωση της ανεργίας, με στοχευμένη μείωση της φορολογίας. Με περισσότερες επενδύσεις και ακόμα μεγαλύτερη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Με έμφαση στην υγεία, την παιδεία, το κοινωνικό κράτος, τη δικαιοσύνη. Για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες.

Μέσα στην τετραετία που πέρασε είναι έκδηλο ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έβαλε την Ελλάδα σε αναπτυξιακή τροχιά. Έτσι θα συνεχίσουμε, ακόμα πιο δυναμικά.

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε, στις26συνεχίζουμε!

Με ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να πάμε όλοι μαζί σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά!

Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη. Για μια δυνατή Ελλάδα.

Για μια καλύτερη Μεσσηνία για όλους μας.

Με εκτίμηση,

Οι υποψήφιοι Βουλευτές ΝΔ Μεσσηνίας

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΓΥΦΤΕΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΕΚ: «Τέλος» ο Τζαβέλλας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Υποσχέσεις Μαντά για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας – «Διασφαλίσεις» ζητά ο πρόεδρος του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου

Την ανάγκη να διατηρηθεί η σημερινή τοπική αρμοδιότητα του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας «και να δοθούν οι απαραίτητες διασφαλίσεις για αυτό», υπογράμμισε ο

Προκλητική απάντηση του υπουργείου Υγείας: Kαλύπτονται επαρκώς οι υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Πυλίας

Επαρκή κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων Κορώνης, Λογγά και Χαροκοπιού διαπιστώνει το υπουργείο υγείας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της

Δείτε επίσης