Ανοιχτά απέναντι από τον δήμαρχο Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, δεδομένου ότι έγινε αντιληπτός ο ρόλος του στις εθνικές εκλογές.
Οργή επικρατεί στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον δήμαρχο Πύλου – Νέστορος, καθώς τα «γαλάζια» στελέχη χρεώνουν στον Παναγιώτη Καρβέλα, το ποσοστό των εκλογών της 21ης Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία στην αναμέτρηση του Μαΐου κατέγραψε στο δήμο Πύλου – Νέστορος το χαμηλότερο ποσοστό της στη Μεσσηνία, γεγονός που αποδίδεται στη …δράση του κ. Καρβέλα.
Ο Αντώνης Σαμαράς
Η πλευρά Σαμαρά εμφανίζεται οργισμένη, καθώς δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρώην Πρωθυπουργού η Νέα Δημοκρατία κατέγραψε τα χαμηλότερα ποσοστά στη Μεσσηνία.
Μάλιστα, η οργή της πλευράς Σαμαρά είναι ακόμα πιο έντονη, καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός, όλα τα προηγούμενα χρόνια, βοήθησε αποφασιστικά, προκειμένου να προχωρήσουν σημαντικά έργα του Δήμου Πύλου – Νέστορος, γεγονός που φαίνεται ότι δεν εκτιμήθηκε από τον κ. Καρβέλα.
Παράλληλα, η πλευρά Σαμαρά δεν συγχωρεί στο κ. Καρβέλα το γεγονός ότι συνεργάζεται με τον κ. Κανάκη, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο υβριστή του πρώην Πρωθυπουργού στη Μεσσηνία.
Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος
Ανοιχτά απέναντι από τον κ. Καρβέλα, αυτή τη φορά, θα βρεθεί και ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος χρεώνει τον κ. Καρβέλα την απώλεια της βουλευτικής έδρας στην αναμέτρηση του Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Λαμπρόπουλος είχε βοηθήσει τα μέγιστα τον κ. Καρβέλα, καθώς η συνεισφορά του στην εκλογή του ήταν καθοριστική.
Ωστόσο, όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου, ο κ. Καρβέλας δεν εκτίμησε ούτε αυτό, με αποτέλεσμα, πλέον, ο πρώην υπουργός να είναι απέναντι στην υποψηφιότητα του νυν δημάρχου.

