Σκληρή απάντηση Καφαντάρη σε Καρβέλα: «O Δήμαρχος “πετάει” λάσπη στον ανεμιστήρα – Εμείς μιλάμε με επίσημα και αδιάψευστα στοιχεία»

/

Ανακοίνωση, με την οποία απαντάει στις δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, με τις οποίες υποστήριξε ότι το 2019 παρέλαβε τον Δήμο χρεωμένο, εξέδωσε ο Δημήτρης Καφαντάρης.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος σημειώνει στην απάντησή του:

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, δεν μπορούν να κρύψουν την ανυπαρξία έργου της Δημοτικής Αρχής ούτε να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα  ούτε να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες του Δήμου μας, από την αλήθεια. 

Verba volant scripta manent, είναι μία φράση λατινικής παροιμίας, η οποία στη γλώσσα μας αποδίδεται ως “τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν”! Αυτή την παροιμία την αφιερώνουμε στο Δήμαρχο, και τον συμβουλεύουμε να σκέφτεται  πριν εκστομίσει τα γνωστά του ψεύδη όπως ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή χρωστούσε σε όποιον μιλούσε ελληνικά. 

Δήμαρχε, η λάσπη που πέταξες δεν κολλάει σε “τζάμι”όπως απεδείχθη ότι ήταν και η δική μας Δημοτική Αρχή. 

Εμείς, παραδώσαμε ως Δημοτική Αρχή τον Αύγουστο του 2019 και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου 2019 ( όχι 31 Δεκεμβρίου που κλείνει το οικονομικό έτος, με ότι μπορεί να συμβεί …. ), και όπως όλοι βλέπουν, ο Ισολογισμός με 31 Δεκεμβρίου 2019  με φαρδιά-πλατιά  την υπογραφή σας , της υπηρεσίας και του ορκωτού λογιστή, κατατέθηκε και ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα τον Φεβρουάριο του 2022, χωρίς τότε καμία αναφορά από εσάς για οφειλές, όπως αποδεικνύετε και από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου και παρουσιάζεται με Ισοσκελισμένη χρήση, διαφορετικά δεν θα μπορούσε να περάσει από την εποπτεύουσα αρχή ούτε να ψηφιστεί στη συνέχεια. 

Φυσικά ο ποτέ δεν ήρθατε να παραλάβετε τον Δήμο, στις 31 Αυγούστου 2019 ως οφείλατε , ενώ κληθήκατε επανειλημμένα. 

Μήπως μπορείτε να μας πείτε ως Αντιδημαρχος του Δήμου Μεθώνης που είχατε πλήρη την ευθύνη των Οικονομικών πόσες εκκρεμότητες οικονομικές και δανειακές φέρατε στον καλλικρατικό Δήμο Πυλου Νεστορος; Μιλήσαμε τότε εμείς για καμένη γη;

Όταν αναλαμβάνεις την διαχώριση ενός Δήμου βλέπεις μόνο μπροστά και κάνεις  αυτό που επιτάσσουν οι νόμοι. Το παλιομοδίτικο «καμένη γη» δεν πουλάει πια, εκτός και πιστεύεις ότι οι δημότες ζουν δεκαετίες πίσω. 

Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός του Δημάρχου, έωλη η κατηγορία του και πανηγυρική διάψευση σε όλα όσα δήλωσε ανερυθρίαστα στους πολίτες. 

Είναι συχνό το φαινόμενο από τον Δήμαρχο, η τακτική του λεκτικού bullying και η απαξίωση του έργου της δικής μας Δημοτικής Αρχής, λόγω της δικής του ανεπάρκειας και δυσλειτουργίας στη διοίκηση του Δήμου του. 

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες διοίκησης της δικής μας Δημοτικής Αρχής και θα απαντήσουν κατάλληλα στις εκλογές του Οκτωβρίου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πλεόνασμα 575 εκατ. ευρώ στις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων το α’ τετράμηνο του 2023 – Tα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ζήτηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης γιατί οι Αρχές δεν επενέβησαν και περίμεναν την άδεια ενός καθάρματος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ