Ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας: Μέχρι 11 Ιουλίου 2023 οι αιτήσεις για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

/

Από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώνεται στους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς  Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2023-24 , και να λάβουν  «Αξία Τοποθέτησης» (voucher), ότι ξεκίνησε, σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2023-2024.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (https://www.eetaa.gr/index.php) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Ο τρόπος κι η διαδικασία υποβολής και ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες για την άντληση ή την επαλήθευση των απαιτούμενων στοιχείων, περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και στις σχετικές οδηγίες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μαζική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καλαμάτα – «Με ισχυρό ΚΚΕ ο λαός της Μεσσηνίας θα έχει δίπλα του έναν αξιόπιστο σύμμαχο», δηλώνει ο Νίκος Κουτουμάντος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υποβολή αιτήσεων για δωρεάν εγγραφή παιδιών στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ μέσω ΕΣΠΑ – Τα σημεία και οι ώρες εξυπηρέτησης στον δήμο Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ