Σε ετοιμότητα Δήμος Καλαμάτας για τις εκλογές: Την Παρασκευή και το Σάββατο η διανομή υλικού στους δικαστικούς αντιπροσώπους – Διευρυμένο ωράριο σε υπηρεσίες και ΚΕΠ

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες του δήμου Καλαμάτας για τις εκλογές τις ερχόμενης Κυριακής, σύμφωνα με την υπεύθυνη, Αγάπη Μπαλιώτη.

Το εκλογικό υλικό, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, παρελήφθη χθες και η διανομή του στους δικαστικούς αντιπροσώπους θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 23 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και το Σάββατο 24 Ιουνίου από τις 9 το πρωί μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος δικαστικός αντιπρόσωπος. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο (Αθηνών 99).

Το Δημαρχείο θα είναι ανοιχτό αύριο, Παρασκευή 23 Ιουνίου από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, το Σάββατο 24 Ιουνίου από τις 9 το πρωί έως τα μεσάνυχτα και την Κυριακή 25 Ιουνίου από τις 7 το πρωί έως τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Ιουνίου.

Επίσης τα ΚΕΠ Δήμου Καλαμάτας, θα λειτουργούν το Σάββατο 24 Ιουνίου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή ανήμερα των εκλογών από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Στο Δήμο Καλαμάτας, όπως και στις εκλογές του Μαΐου 2023, θα λειτουργήσουν 139 εκλογικά τμήματα και ένα τμήμα ετεροδημοτών (24ο Δημ. Σχολείο Καλαμάτας). Οι εκλογικοί κατάλογοι παραμένουν ίδιοι.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν για το πού ψηφίζουν πριν ξεκινήσουν για το εκλογικό τμήμα, μέσω της πλατφόρμας «Μάθε πού ψηφίζεις» του Υπουργείου Εσωτερικών ή μέσω του Δημοτολογίου του Δήμου Καλαμάτας ή μέσω του εντύπου προγράμματος, που έχει αναρτηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, μεταξύ των οποίων στο ιστορικό Δημαρχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες Καλαμάτας μπορούν να απευθύνονται, επίσης, στα τηλέφωνα:

27213 60815, 27213 60818, 27213 60819, 27213 60821, 27213 60822, 27213 60823 και 27213 60831.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νόμο που απαγορεύει την εισαγωγή βιβλίων από τη Ρωσία υπέγραψε ο Ζελένσκι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διάσωση 145 μεταναστών από νησίδα στην περιοχή των Μαρασίων Έβρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χανδρινός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Η κατάσταση που επικρατεί είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη – Καλώ τον κύριο δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία του»

Δήλωση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά», Σπύρος Χανδρινός.

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου για τη χρήση των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων του Δήμου

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν την Τετάρτη (10/7) στους προβλεπόμενους σταθμούς. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει: «Από χθες

Αντιδράσεις με φόντο την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Καλαμάτα: «Τα ζητήματα της παραβατικότητας και της ενδοοικογενειακής βίας δεν λύνονται σε κλειστά γραφεία με κολακείες και δημόσιες σχέσεις» δηλώνει ο Β. Τζαμουράνης

Την αντίδραση της μείζονος μειοψηφίας προκάλεσαν οι υποσχέσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά την επίσκεψή του στο ιστορικό δημαρχείο της Καλαμάτας.

Συνάντηση Βασιλόπουλου με μέλη του εθελοντικού συλλόγου πολιτικής προστασίας «Εθελοντές Μεσσηνίας»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμάτας πραγματοποίησαν την Πέμπτη (11/7) μέλη του νεοσύστατου Εθελοντικού Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας με δ.τ. «Εθελοντές

Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια Δ.Ε. Άριος, Αρφαρών και Θουρίας: Παρουσίαση εναλλακτικών σεναρίων ανάπτυξης

Ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια Δ.Ε. Άριος, Αρφαρών και Θουρίας: Παρουσίαση εναλλακτικών σεναρίων ανάπτυξης», την Πέμπτη

Δείτε επίσης