«Τριφυλία Ενωμένοι» το όνομα της παράταξης του Άκη Κατρίτση – «Συγκροτούμε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο, έναν ισχυρό συνδυασμό νίκης», δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος

Ένα βήμα ακόμα στον «δρόμο» για τη διεκδίκηση του δήμου Τριφυλίας έκανε ο Άκης Κατρίτσης, καθώς την Τετάρτη (28/6) ανακοίνωσε το όνομα και παρουσίασε το έμβλημα του συνδυασμού του. Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας.

Το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Άκης Κατρίτσης.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

«Μπαίνουμε, έπειτα από την εκλογή των νέων μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τη συγκρότηση της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην τελική ευθεία για τις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου οι οποίες είναι απολύτως κρίσιμες.

Η Τριφυλία του μέλλοντος δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου, δεν μπορεί να περιμένει, δεν μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις μοιραία και αδρανής, δεν μπορεί να μη συν-διαμορφώνει το μέλλον της. 

Δίνουμε τα χέρια, ειλικρινά και έντιμα, γιατί η Τριφυλία μάς ενώνει!

Συγκροτούμε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο, έναν ισχυρό συνδυασμό νίκης!

Για μια νέα Δημοτική Περίοδο με ήθος και ύφος που αξίζει στους ανθρώπους, την ιστορία, τον πολιτισμό, το μέλλον της Τριφυλίας μας!

Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε σήμερα το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού μας, που συνιστούν την ταυτότητά μας!

Όνομα και έμβλημα εμπνευσμένα από τις αρχές και τις αξίες μας, τις αντιλήψεις μας για τη ζωή και την Αυτοδιοίκηση, το όραμά μας και τους στόχους που θέτουμε για την Τριφυλία μας, την πίστη μας στην ενότητα.

«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» το όνομα του συνδυασμού μας. Δύο λέξεις, άπειρα συναισθήματα, ισχυροί συμβολισμοί!

ΤΡΙΦΥΛΙΑ είναι η πατρίδα μας και πατρίδα μας είναι η ανυπόκριτη αγάπη στη γενέθλια γη μας, είναι ό,τι μας ενώνει, ό,τι μας συγκινεί, ό,τι μας κάνει περήφανους, ό,τι μας θυμίζει ποιοί είμαστε, ό,τι μας ωθεί να πάμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπροστά!

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ μάς ενώνει και ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να φτάσουμε την Τριφυλία μας ψηλά!

Το έμβλημα του συνδυασμού μας αποτελείται από 4 ανθρώπινα χέρια που βοηθούν και στηρίζουν το ένα το άλλο σε έναν αέναο κύκλο συνεννόησης και συνέργειας, συνοχής και αλληλεγγύης, ενότητας και προοπτικής.

Τα διαφορετικά χρώματα αναδεικνύουν τον πλουραλισμό, την πολυσυλλεκτικότητα, τη σύνθεση σκέψεων και ιδεών ανθρώπων με διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές προτιμήσεις αλλά με κοινή συνισταμένη την Τριφυλία και τους Τριφύλιους. Ανθρώπων που ισότιμα συμμετέχουν στο συνδυασμό μας και συνεργάζονται για το κοινό καλό, γιατί η Τριφυλία έχει Δημοκρατικές αξίες και πολιτισμό και δεν αποδέχεται τον αυταρχισμό και την ενός ανδρός αρχή.

Στη λέξη «ΤΡΙΦΥΛΙΑ» ως τόνο επιλέξαμε ένα φύλλο ελιάς, τιμώντας την κληρονομιά και την παρακαταθήκη που μας οδηγούν μπροστά, τον πλούτο της γης μας, και τους ανθρώπους που μόχθησαν και μοχθούν στη γη της Τριφυλίας μας, τους αγρότες και κτηνοτρόφους μας. Παράλληλα, η ελιά συμβολίζει την ειρήνη, τη δύναμη, την ελπίδα, τη νίκη και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παράδοση και τον πολιτισμό μας, στοιχεία που μαζί με τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές, τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους, αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα ανάδειξης και ανάπτυξης του τουρισμού στην Τριφυλία μας.

Το όνομα του συνδυασμού μας συνοδεύει το σύνθημα «Κερδίζουμε το μέλλον!». Οι Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δεν είναι αναμέτρηση με το χθες, αλλά μάχη για το αύριο, για ένα καλύτερο αύριο! Το σύνθημά μας εκπέμπει θετικό μήνυμα ελπίδας και αυτοπεποίθησης, συνεργασίας και δημιουργίας, ενότητας και προοπτικής!

Πάμε Δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!

Καλώ όλες τις Τριφύλιες και όλους τους Τριφύλιους να ενωθούμε στην πλατιά κοινωνική και αυτοδιοικητική συμμαχία μας για να αλλάξουμε την Τριφυλία!

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας»

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Σάββατο 8 Ιουλίου η ψήφος εμπιστοσύνης της Βουλής στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αίθριος ο καιρός στην Καλαμάτα την Πέμπτη – Έως τους 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σφοδρή επίθεση Μάκαρη στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ- «Σε συνεννόηση Πτωχός και Κουτσούλης»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του συνδυασμού που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές και προσωπικά του επικεφαλής του, Δημήτρη Κουτσούλη, εξαπολύει με ανακοίνωσή

Το σχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικού πανεπιστημίου στην Καλαμάτα: Εγκαταστάσεις στο Ανατολικό Κέντρο για 200 φοιτητές – Συνεργασία με κολέγιο των ΗΠΑ και υποσχέσεις για οικονομικά οφέλη [αναλυτικά η πρόταση]

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρόταση της ΤΕΜΕΣ προς τον δήμο Καλαμάτας, σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικής Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και

Δήμος Καλαμάτας: Προχωράει η κατασκευή του αγωγού ύδρευσης – Oλοκληρώθηκαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων οι απαιτούμενες εργασίες μετά τον εντοπισμό ευρημάτων

Επανεκκίνησαν, δίχως προβλήματα, οι εργασίες κατασκευής του νέου αγωγού ύδρευσης Φ800, από τις Πηγές Πηδήματος στην Καλαμάτα, στην περιοχή της Άνθειας. Σύμφωνα

Ευρείες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμάτα για την υλοποίηση 4 έργων – Αναλυτικά οι αλλαγές για οχήματα και αστικά λεωφορεία

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μια σειρά από οδούς της Καλαμάτας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν 4 διαφορετικά έργα προχωράει ο δήμος Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, στο

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Ο Ηλίας Κανάκης καταγγέλλει έλλειμμα και ζητά παρέμβαση του Εισαγγελέα – Απόφαση Καρβέλα για «ειδικό έλεγχο των εσόδων του δήμου»

Σοβαρά ερωτήματα εγείρουν όσα έχουν ακολουθήσει την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του Ηλία Κανάκη από την παράταξη του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα.

Δείτε επίσης