Επιστροφή του Γιάννη Αδαμόπουλου στον δήμο Καλαμάτας: Υποψήφιος με τον Θανάση Βασιλόπουλο ο πρώην αντιδήμαρχος

Την επιστροφή του Γιάννη Αδαμόπουλου, πρώην δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Π. Νίκα την περίοδο 2011 – 2019 και πρώην αντιδημάρχου, ανακοίνωσε σήμερα (7/7) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλόπουλος αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Αδαμόπουλου με τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία» σημείωσε:

Όπως έχω ήδη ανακοινώσει, οι παρουσιάσεις υποψηφίων της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» θα συνεχιστούν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα (ομαδικά και ατομικά) καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Σήμερα, με χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» τον Γιάννη Αδαμόπουλο.

Ο Γιάννης, είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και σήμερα διατηρεί επιχείρηση στο κλάδο των ανθοπωλείων στην Καλαμάτα.

Διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας την περίοδο 2011 – 2019 με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Νίκα, έχοντας υπηρετήσει το Δήμο ως Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, καθημερινότητας, Δημοτικών Κοινοτήτων και Πρασίνου, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και τον Φορέα κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού.

Ενεργός πολίτης, συμμετέχει ενεργά σε αθλητικούς και πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής.

Είναι παντρεμένος με την Σταυριάννα Λογιώτη με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Καλή επιτυχία.

Διάβασε επίσης:

«Επίδειξη δύναμης» Βασιλόπουλου: Την υποψηφιότητα 20 εν ενεργεία προέδρων κοινοτήτων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας – Στα τέλη Ιουλίου το πρόγραμμα της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας»

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς την Παρασκευή στη Μεσσηνία – Ο χάρτης πρόβλεψης της Πολιτικής Προστασίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χωρίς αποτέλεσμα η πρώτη επαφή του Ολυμπιακού με Παπανικολάου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη Μεσσηνία ο πρέσβης της Γερμανίας: Εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Καλαμάτας και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, και τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, συναντήθηκε την Παρασκευή ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Επίσκεψη Πτωχού σε έργα της Μεσσηνίας: Αισιοδοξία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την πορεία υλοποίησης

Έργα που πραγματοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου στη Μεσσηνία επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός. Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων, Ανδρέα Τσουκαλά,

Χανδρινός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Η κατάσταση που επικρατεί είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη – Καλώ τον κύριο δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία του»

Δήλωση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά», Σπύρος Χανδρινός.

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου για τη χρήση των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων του Δήμου

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν την Τετάρτη (10/7) στους προβλεπόμενους σταθμούς. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει: «Από χθες

Δείτε επίσης