Περιφέρεια Πελοποννήσου: Στον Δήμο Τριφυλίας η αναμορφωμένη μελέτη για την πλατεία των Φιλιατρών

/

Παραδόθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η αναθεωρημένη μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας Φιλιατρών, έργο προϋπολογισμού 3.286.000 ευρώ, η χρηματοδότηση του οποίου προέρχεται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι η εν λόγω μελέτη ήδη προωθήθηκε στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Εργων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νοτίου Ιονίου, του υπουργείου Πολιτισμού, στην Πάτρα.

Παράλληλα, η αναμορφωμένη μελέτη έχει σταλεί και στον Δήμο Τριφυλίας, προς ενημέρωση και έκφραση άποψης από τους τοπικούς φορείς.

«’Εχω κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι θέλουμε και τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, γι’ αυτό και αναλάβαμε ως Περιφέρεια την αναμόρφωση της αρχικά προταθείσας μελέτης, σε μια προσπάθεια συγκερασμού των απόψεων που εκφράστηκαν, καθώς και των ενστάσεων που είχαν διατυπωθεί από τοπικούς φορείς», σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, .

Όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, η πίστωση των 3,2 εκ ευρώ από το πιο πάνω πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών προορίζεται αποκλειστικά για το συγκεκριμένο έργο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έργα αναπλάσεων σε τρεις οικισμούς του Δήμου Δυτικής Μάνης χρηματοδοτεί η περιφέρεια Πελοποννήσου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας: Στην ορκωμοσία νέων στελεχών της Αστυνομίας ο Μίλτος Χρυσομάλλης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ