Επιστρέφει και αποφασίζει: Στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη η περιφέρεια Πελοποννήσου – Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση του Π. Μαρινάκη με τον Π. Νίκα

12 Ιουλίου 2023

Την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου συμμετείχε στην σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναμένουν άπαντες στη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να επισημοποιηθούν οι αποφάσεις, σε σχέση με τους υποψήφιους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η ΝΔ στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία τους υποψήφιους περιφερειάρχες που θα στηρίξει στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Σε σχέση με την περιφέρεια Πελοποννήσου οι πληροφορίες επιμένουν ότι το ζήτημα του χρίσματος της ΝΔ έχει «τελειώσει», υπέρ του Δημήτρη Πτωχού.

Ωστόσο, σοβαρό ζήτημα εξακολουθεί να αποτελεί ο Παναγιώτης Νίκας, τον οποίο η ΝΔ με την επιλογή Πτωχού ουσιαστικά «αδειάζει», παρότι ο ίδιος έχει ανακοινώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Νίκας το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη, αλλά από τη συνάντηση, η οποία διήρκησε περίπου 30 λεπτά, δεν προέκυψε κάποια ουσιαστική αλλαγή στη στάση των δύο πλευρών.

Το πολιτικό ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στο αν στο «παρά ένα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία, όπως αναμένουν πολλοί, προκειμένου να ξεπεραστούν τα σοβαρά ζητήματα που έχουν ανακύψει στο εσωτερικό της ΝΔ στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξανά «πράσινος» ο Παπαπέτρου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Αλέξης Χαρίτσης – Την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζει στην κούρσα της διαδοχής ο βουλευτής Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Ανασχηματισμός: Σε …καραντίνα διαρκείας οι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας – «Μουρμούρα» για τις επιλογές Μητσοτάκη

Εκτός κυβερνητικού σχήματος έμειναν για μια ακόμα φορά οι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς στον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (14/6)

Δείτε επίσης