«Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»: Έξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Έξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε την Πέμπτη (13/7) ο συνδυασμός «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», του οποίου επικεφαλής είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Ηλία Κουτίβα, ο οποίος έχει διατελέσει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και κατά το παρελθόν.

«Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας”, ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμάτας, τον Ηλία Κουτίβα.

Ο Ηλίας είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς στο παρελθόν έχει τιμηθεί από τους συνδημότες μας και εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας. Ενεργός πολίτης, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας καθώς και μέλος σε φορείς, συλλόγους και σωματεία της περιοχής.

Καλή επιτυχία!», σημειώνει σε σχετική του δήλωση ο κ. Βασιλόπουλος.

Επιπλέον την Πέμπτη ανακοινώθηκαν πέντε νέες υποψηφιότητες για το Συμβούλιο της Κοινότητας Άριος

«Η “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” ενισχύεται. Καθημερινά, συμπολίτες μας ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, στην πόλη και τις Κοινότητες, με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών αλλά και να πάμε όλοι μαζί το Δήμο Καλαμάτας μπροστά.

Στην προσπάθεια αυτή, σημαντικός είναι ο ρόλος των Συμβουλίων Κοινοτήτων, που σε συνεργασία με τον κεντρικό Δήμο σχεδιάζουν και υλοποιούν έργα υποδομών και παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε σημείο του Δήμου.

Σήμερα με χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας” πέντε ακόμη υποψηφίους για το Συμβούλιο της Κοινότητας Άριος και συγκεκριμένα τους: Αλεξανδρή Κωνσταντίνα, Μαρκόπουλο Παναγιώτη, Μπρούμα – Μπούρα Παναγιώτα, Στρατικόπουλο Φίλιππο και  Χριστοπούλου Μαρία. Καλή επιτυχία!».», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος με αφορμή την ανακοίνωση των 5 νέων υποψηφιοτήτων.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άδ. Γεωργιάδης: Να προστατεύσουμε την υγεία των διανομέων τις πιο δύσκολες ώρες του καύσωνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καύσωνας «Κλέων»: 26 σταθμοί ξεπέρασαν τους 40 °C την Πέμπτη – 42 °C στη Λάρισα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ευρεία σύσκεψη για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια των Άριος, Αρφαρών και Θουρίας

Eυρεία σύσκεψη, υπό τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία εκπροσώπων των μελετητών, αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς και προέδρων Κοινοτήτων των Ενοτήτων,

«Χρυσάφι» στα χέρια του δήμου Καλαμάτας: Στα 520.000 ευρώ η αξία κληροδοτήματος στην Κηφισιά – Η πρόταση για κατεδάφιση και η αξιοποίηση

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/5), θα συζητηθεί η έκθεση εκτίμησης του κληροδοτήματος «Αικατερίνης Χανδρινού». Η

Δείτε επίσης