Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας: Αυτόνομη κάθοδο στην περιφέρεια Πελοποννήσου με Ταγαρά ή Κουτσούλη συζητάει το ΠΑΣΟΚ – «Όχι» σε υποψηφιότητα Μπέζου

/

Σύσκεψη για το ζήτημα της περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τη συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτών Μεσσηνίας, των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομού και των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα κατέλθει αυτόνομα στην περιφέρεια Πελοποννήσου και σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν η περίπτωση της Κατερίνας Ταγαρά (υποψήφια βουλευτής στην Κορινθία με το ΠΑΣΟΚ), αλλά και του γιατρού, Δημήτρη Κουτσούλη, ο οποίος κατάγεται από τη Μεσσηνία.

Παράλληλα, από τη σύσκεψη προέκυψε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση από το ΠΑΣΟΚ να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Αρκά πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργου Μπέζου, καθώς όπως σημειώνεται είναι ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί με την πιο κακή εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζήτημα της περιφέρειας Πελοποννήσου θα συζητηθεί εκ νέου την Τρίτη, καθώς είναι προγραμματισμένη σχετική ευρεία σύσκεψη.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έως τους 36 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Καλαμάτα την Τρίτη [αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εισέβαλαν με αυτοκίνητο και λήστεψαν υποκατάστημα των ΕΛΤΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

«Χαριεντίζονται» ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία: Μισόλογα Κουτσούλη για τον δεύτερο γύρο στην περιφέρεια – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού Πάζιου με «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Να σύρουν το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης και το