Στο πρόσωπο του γιατρού από την Κυπαρισσία, Δημήτρη Κουτσούλη, έχει καταλήξει το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον υποψήφιο που θα στηρίξει στην περιφέρεια Πελοποννήσου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας τους κ. Κουτσούλη αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε το ΠΑΣΟΚ θα γνωστοποιήσει την απόφασή του.

Με την υποψηφιότητα του κ. Κουτσούλη το ΠΑΣΟΚ, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά στελέχη του, θα επιχειρήσει να καταγράψει αυτόνομα τις δυνάμεις του στην περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως και στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας, θεωρώντας ότι είναι εφικτό να κερδίσουν τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ και να αναδειχθεί ατύπως το ΠΑΣΟΚ δεύτερη πολιτική δύναμη.
Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό το ΠΑΣΟΚ απέρριψε κάθε συζήτηση για κοινή κάθοδο με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Πελοποννήσου ακόμα και αν υποψήφιος ήταν ένα λιγότερο «τοξικό» για το ΠΑΣΟΚ πρόσωπο, όπως αυτό του κ. Μπέζου, που εσχάτως εμφανίστηκε ως ενδεχόμενη κοινή υποψηφιότητα.

