Αποστάσεις Νίκα από τη Νέα Δημοκρατία: Δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας Πτωχού στην περιφέρεια Πελοποννήσου

/

Αποφασισμένος να διατηρήσει …αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία και την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού στην περιφέρεια Πελοποννήσου, εμφανίζεται ο νυν περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας.

Ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» εισπράττουν ως απάντηση, όσοι τις τελευταίες ώρες θέτουν στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, το ερώτημα αν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Μεσσήνη (19:00), για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού.

Η αναμενόμενη απουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου από τη σημερινή εκδήλωση, αλλά και η γενικότερη στάση του, δείχνουν ότι ο κ. Νίκας είναι αποφασισμένος να διατηρήσει σαφείς αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία και την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού και να παραμείνει πιστός στο δόγμα της …ουδετερότητας.

Αξίζει να σημειωθεί, προς επίρρωση των παραπάνω, ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου τη Δευτέρα, σε σύσκεψη με τις γενικές διευθύνσεις της Περιφέρειας, έδωσε εντολή για απαρέγκλιτη και πλήρη τήρηση απόλυτης ουδετερότητας και αντικειμενικότητας από το σύνολο των υπηρεσιών στη διάρκεια της εκλογικής περιόδου, όπως ορίζεται από το νόμο.

Πλέον, εκείνο που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι αν παρόλα αυτά, στη σημερινή εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δ. Πτωχού, ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στον κ. Νίκα, όπως έκανε, έστω εμμέσως, σε πρόσφατη εκδήλωση στη Λέσβο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Απαράδεκτες οι ουρές στο Κτηματολόγιο Αθηνών»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας: Την υποψηφιότητα του Χρύσανθου Αθανασόπουλου ανακοίνωσε ο Τατούλης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ