Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης – Η δήλωση για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

/

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην δήμαρχος Πύλου – Νέστορος και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας και Δημιουργίας για τον Πολίτη», Δημήτρης Καφαντάρης, ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.

Συγκεκριμένα, σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Καφαντάρης:

Αγαπητοί Συμπολίτες του Δήμου Πύλου-Νέστορος

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι.

Με επίγνωση της ευθύνης και μεγάλου σεβασμού προς όλους εσάς, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι θα είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου,με την Δημοτική Παράταξη “Δύναμη ελπίδας και Δημιουργίας για τον Πολίτη”.

Επέλεξα να δώσω εκ νέου το “παρών” στη μάχη για την αναβάθμιση του τόπου μας, μετά από μία περίοδο αδράνειας, στασιμότητας και τέλματος που όλοι βιώνουμε καθημερινά, από την τωρινή η Δημοτική Αρχή.

Επικεφαλής ενός ανανεωμένου, πολυσυλλεκτικού και υπερκομματικού Ψηφοδελτίου, με θέληση, συναίσθηση, φρέσκες ιδέες και συνεργασία, για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα, που βρισκόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά.

Η ενεργή παρουσία σας αλλά και η συμμετοχή σας στα κέντρα λήψης αποφάσεων, είναι επιβεβλημένη και αναγκαία για να ανεβάσουμε το δήμο μας ακόμη πιο ψηλά.

Ξεκινάμε σήμερα, την προσπάθεια και τον αγώνα μας, για έναν καλύτερο Δήμο και σας θέλουμε όλους, Μαζί μας!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει εξαφανισμένος ενώ η χώρα συγκλονίζεται από την άγρια δολοφονία στη Ν. Φιλαδέλφεια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Aιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα για τους 104 συλληφθέντες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ