Με τα 2 ευρώ «φλερτάρει» η τιμή της βενζίνης στη Μεσσηνία – Άλμα στις τιμές καυσίμων τον τελευταίο μήνα [αναλυτικά στοιχεία για τον Νομό]

/

«Καίνε» την τσέπη των οδηγών οι νέες αυξήσεις στα καύσιμα, καθώς η μέση τιμή της βενζίνης, του πετρελαίου κίνησης, αλλά και του υγραερίου έχουν ήδη διαμορφωθεί σε υψηλά επίπεδα. Για νέες αυξήσεις μιλούν οι πρατηριούχοι.

Σημαντικές αυξήσεις στην τιμή των καυσίμων καλούνται να αντιμετωπίσουν οι οδηγοί και στη Μεσσηνία, δεδομένου ότι οι τιμές έχουν διαμορφωθεί σε υψηλά επίπεδα.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της περιφέρειας Πελοποννήσου, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης (95 οκτανίων) στη Μεσσηνία, το διάστημα από 11 έως 13 Αυγούστου διαμορφώθηκε σε 1,99 ευρώ ανά λίτρο, ενώ ακριβώς πριν ένα μήνα είχε μέση τιμή 1,90 ευρώ ανά λίτρο.

Η μέση τιμή των καυσίμων από 11 έως 13 Αυγούστου:

πηγή: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η μέση τιμή των καυσίμων ακριβώς ένα μήνα πριν (12-13/7):

Πηγή: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς καυσίμων, οι αυξήσεις αναμένεται να έχουν συνέχεια. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων Αττικής στον ΣΚΑΙ:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απαγόρευση παρουσίας οπαδών του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία από τη γαλλική κυβέρνηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θερμοκρασία πάνω από τους 50 βαθμούς Κελσίου καταγράφτηκε για 1η φορά στο Μαρόκο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ