Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» το όνομα του συνδυασμού του Δημήτρη Κουτσούλη

«Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» είναι το όνομα του συνδυασμού του Δημήτρη Κουτσούλη, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Κουτσούλης σημειώνει:

Πολίτες της Πελοποννήσου, φίλες και φίλοι,

Σε λιγότερο από δύο μήνες καλούμαστε στις κάλπες να εκλέξουμε το νέο περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου.

Οφείλουμε με ελεύθερη πολιτική συνείδηση να κρίνουμε, να συγκρίνουμε και ν’ αποφασίσουμε για το καλό και την ευημερία του τόπου μας. Έφτασε η ώρα για την Πελοπόννησο ν’ αξιοποιήσουμε πρόσωπα και δυνατότητες του τόπου μας. Κάθε γωνιά αυτής ν’ αναπτυχθεί ισότιμα ώστε να διεκδικήσουμε τη ζωή μας στον τόπο μας με αξιώσεις. Να δώσουμε φωνή σε νέα πρόσωπα με όραμα, όρεξη για δουλειά και σχέδιο.

Σήμερα η Περιφέρειά μας είναι ουραγός στους αναπτυξιακούς δείκτες, αφού απουσιάζει επί σειρά ετών ο αναπτυξιακός σχεδιασμός. Οφείλουμε ν’ αλλάξουμε ταχύτητα και να βάλουμε μπροστά όχι το συμφέρον των επαγγελματιών της πολιτικής και των πολιτικών τους κηδεμόνων. Οδηγός και φάρος μας πρέπει να είναι πάντα το συμφέρον των παιδιών μας, για να μείνουν και να προοδεύουν στον τόπο τους. Οφείλουμε ν’ ακούμε τις τοπικές κοινωνίες ουσιαστικά και όχι προσχηματικά και να ιεραρχούμε τις ανάγκες τους, με γνώμονα τον Άνθρωπο.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες της Πελοποννήσου,

Πριν από διακόσια και πλέον χρόνια οι πρόγονοί μας αποτίναξαν με αγώνα ζωής τον ραγιαδισμό. Σήμερα δυστυχώς αντιμετωπιζόμαστε πολιτικά ως σύγχρονοι ραγιάδες και «προσφέροντας» την ανοχή μας και ενίοτε την αδιαφορία μας, δίνουμε τη δυνατότητα σε πολιτικούς καιροσκόπους ν’ αντιμετωπίζουν αυτήν την ευρωπαϊκή γωνιά σαν βιλαέτι.

Η πολιτική αυτή πρακτική μας προσβάλλει ως πολιτικά όντα και σίγουρα δεν μας κάνει περήφανους.

Επειδή βαρέθηκα να είμαι θεατής των εξελίξεων, ενώ δεν ασπάζομαι τη θεωρία ότι «όλοι το ίδιο είναι», αναλαμβάνω την πρωτοβουλία και την ευθύνη να ηγηθώ σε μία νέα αυτοδιοικητική παράταξη με την οποία ζητώ την ψήφο σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Νέα πρόσωπα από την κοινωνία της Πελοποννήσου απαρτίζουν τη νέα πολιτική περιφερειακή οικογένεια, το έμψυχο δυναμικό με το οποίο θα χτίσουμε το μέλλον. Σε αυτήν τη λαογέννητη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Ας βάλουμε μία τελεία σε όσα μας χώρισαν. Θέλω να προχωρήσουμε όλοι μαζί γιατί η αυριανή μέρα απαιτεί βιώσιμες, ρεαλιστικές λύσεις και δεν μπορεί να περιμένει.

Πάμε μαζί, αποφασισμένοι και δυνατοί, για να κάνουμε την Πελοπόννησο αφετηρία ζωής για εμάς, τους γονείς μας και τα παιδιά μας.

Το χρωστάμε αυτό στην ιστορία μας ως περήφανοι Μωραΐτες.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Χιονίζει» στάχτη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Μεσσήνης: 20 υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσώνης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χανδρινός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Η κατάσταση που επικρατεί είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη – Καλώ τον κύριο δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία του»

Δήλωση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά», Σπύρος Χανδρινός.

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου για τη χρήση των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων του Δήμου

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν την Τετάρτη (10/7) στους προβλεπόμενους σταθμούς. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει: «Από χθες

Αντιδράσεις με φόντο την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Καλαμάτα: «Τα ζητήματα της παραβατικότητας και της ενδοοικογενειακής βίας δεν λύνονται σε κλειστά γραφεία με κολακείες και δημόσιες σχέσεις» δηλώνει ο Β. Τζαμουράνης

Την αντίδραση της μείζονος μειοψηφίας προκάλεσαν οι υποσχέσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά την επίσκεψή του στο ιστορικό δημαρχείο της Καλαμάτας.

Συνάντηση Βασιλόπουλου με μέλη του εθελοντικού συλλόγου πολιτικής προστασίας «Εθελοντές Μεσσηνίας»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμάτας πραγματοποίησαν την Πέμπτη (11/7) μέλη του νεοσύστατου Εθελοντικού Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας με δ.τ. «Εθελοντές

Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια Δ.Ε. Άριος, Αρφαρών και Θουρίας: Παρουσίαση εναλλακτικών σεναρίων ανάπτυξης

Ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια Δ.Ε. Άριος, Αρφαρών και Θουρίας: Παρουσίαση εναλλακτικών σεναρίων ανάπτυξης», την Πέμπτη

Δείτε επίσης