Την παράσταση νίκης του Βασιλόπουλου επιβεβαίωσαν οι κοινότητες του δήμου Καλαμάτας – Tην Κυριακή η παρουσίαση του προγράμματος της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας»

Απόλυτα ικανοποιημένα εμφανίζονται τα στελέχη του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» από τον πρώτο κύκλο συναντήσεων στις κοινότητες του δήμου Καλαμάτας. Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και στην παρουσίαση του προγράμματος για την επόμενη πενταετία στραμμένο το πολιτικό ενδιαφέρον.

Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στη Βέργα ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των προεκλογικών συναντήσεων του δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάση Βασιλόπουλου, σε κοινότητες του Δήμου.

Η συγκέντρωση στη Βέργα, αλλά και όλες όσες προηγήθηκαν σε 34 κοινότητες του δήμου Καλαμάτας τις προηγούμενες μέρες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών του Συνδυασμού, επιβεβαιώνουν την παράσταση νίκης του Θανάση Βασιλόπουλου και δείχνουν ότι η στήριξη της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου από τις κοινότητες θα είναι πιο ισχυρή, σε σχέση με την αναμέτρηση του 2019.

Θουρία
Άμφεια
Πολιανή

Διάβασε επίσης:

Δημιουργική Πρωτοβουλία: Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Θανάση Βασιλόπουλου σε κοινότητες του δήμου Καλαμάτας

Πλέον, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των επισκέψεων του κ. Βασιλόπουλου σε κοινότητες του Δήμου, το πολιτικό ενδιαφέρον στρέφεται στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού στην Καλαμάτα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα παρουσιαστούν επίσημα οι υποψήφιοι της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» και το πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Τριάρα» του Παναθηναϊκού πριν τον «τελικό» με Μπράγκα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με το …αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ευρεία σύσκεψη για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια των Άριος, Αρφαρών και Θουρίας

Eυρεία σύσκεψη, υπό τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία εκπροσώπων των μελετητών, αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς και προέδρων Κοινοτήτων των Ενοτήτων,

«Χρυσάφι» στα χέρια του δήμου Καλαμάτας: Στα 520.000 ευρώ η αξία κληροδοτήματος στην Κηφισιά – Η πρόταση για κατεδάφιση και η αξιοποίηση

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/5), θα συζητηθεί η έκθεση εκτίμησης του κληροδοτήματος «Αικατερίνης Χανδρινού». Η

Δείτε επίσης