Δήμος Μεσσήνης: Έργο 10.000.000 ευρώ υπογράφει την Παρασκευή ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Τη σύμβαση του έργου «Κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού Πεταλιδίου» υπογράφει ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, την Παρασκευή (1/9).

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ, που αφορά στην κατασκευή εσωτερικών δικτύων συλλογής λυμάτων όσο και εξωτερικών αγωγών μεταφοράς λυμάτων στη Μονάδα Επεξεργασίας.

Με την υλοποίηση του έργου αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, ενώ δημιουργείται μια σημαντική υποδομή που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου η διαχείριση των λυμάτων του ευρύτερου οικισμού του Πεταλιδίου θα είναι περιβαλλοντικά ασφαλής, καθώς επιτυγχάνεται προστασία των υπόγειων και επιφανειακών υδάτων από την αστική ρύπανση.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βασιλόπουλος για τη φωτιά στην Ασπροπουλιά: «Ευχαριστώ για την αυτοθυσία πιλότων, πυροσβεστών, εργαζομένων στο Δήμο, εθελοντών και όλων όσων συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Με 201 υποψήφιους στη μάχη των εκλογών ο Δημήτρης Καφαντάρης – Όλοι οι υποψήφιοι της «Δύναμης Ελπίδας»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χανδρινός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Η κατάσταση που επικρατεί είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη – Καλώ τον κύριο δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία του»

Δήλωση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά», Σπύρος Χανδρινός.

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου για τη χρήση των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων του Δήμου

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν την Τετάρτη (10/7) στους προβλεπόμενους σταθμούς. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει: «Από χθες

Αντιδράσεις με φόντο την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Καλαμάτα: «Τα ζητήματα της παραβατικότητας και της ενδοοικογενειακής βίας δεν λύνονται σε κλειστά γραφεία με κολακείες και δημόσιες σχέσεις» δηλώνει ο Β. Τζαμουράνης

Την αντίδραση της μείζονος μειοψηφίας προκάλεσαν οι υποσχέσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά την επίσκεψή του στο ιστορικό δημαρχείο της Καλαμάτας.

Συνάντηση Βασιλόπουλου με μέλη του εθελοντικού συλλόγου πολιτικής προστασίας «Εθελοντές Μεσσηνίας»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμάτας πραγματοποίησαν την Πέμπτη (11/7) μέλη του νεοσύστατου Εθελοντικού Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας με δ.τ. «Εθελοντές

Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια Δ.Ε. Άριος, Αρφαρών και Θουρίας: Παρουσίαση εναλλακτικών σεναρίων ανάπτυξης

Ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια Δ.Ε. Άριος, Αρφαρών και Θουρίας: Παρουσίαση εναλλακτικών σεναρίων ανάπτυξης», την Πέμπτη

Δείτε επίσης