Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας: «Ψηφοδέλτιο νίκης» με 275 υποψήφιους

Πραγματοποιήθηκε η υποβολή δήλωσης του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», της οποίας επικεφαλής είναι ο νυν δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

«Η υποβολή του ψηφοδελτίου νίκης», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού «έγινε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 586/30-08-2023».

Ο συνδυασμός του δημάρχου Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίου περιλαμβάνει συνολικά 276 υποψηφίους (τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας και 275 υποψηφίους σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναλυτικά στοιχεία για το ψηφοδέλτιο θα παρουσιάσει την Παρασκευή ο Θανάσης Βασιλόπουλος, σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Με 201 υποψήφιους στη μάχη των εκλογών ο Δημήτρης Καφαντάρης – Όλοι οι υποψήφιοι της «Δύναμης Ελπίδας»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Conference League: Πρόκριση… διά περιπάτου για τον ΠΑΟΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ευρεία σύσκεψη για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια των Άριος, Αρφαρών και Θουρίας

Eυρεία σύσκεψη, υπό τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία εκπροσώπων των μελετητών, αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς και προέδρων Κοινοτήτων των Ενοτήτων,

«Χρυσάφι» στα χέρια του δήμου Καλαμάτας: Στα 520.000 ευρώ η αξία κληροδοτήματος στην Κηφισιά – Η πρόταση για κατεδάφιση και η αξιοποίηση

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/5), θα συζητηθεί η έκθεση εκτίμησης του κληροδοτήματος «Αικατερίνης Χανδρινού». Η

Δείτε επίσης