«Δημιουργική Πρωτοβουλία»: Συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις με πολίτες και φορείς ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι συναντήσεις του δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάση Βασιλόπουλου, με πολίτες και φορείς του Δήμου.

Σε σχετική ανακοίνωση, σχετικά με τις συναντήσεις της Τρίτης σημειώνεται:

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», επισκέφθηκε δημόσιες υπηρεσίες και δομές υγείας, ενώ το απόγευμα είχε συναντήσεις με πολίτες σε γειτονιές της πόλης και εκπροσώπους της ιατρικής κοινότητας.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) Καλαμάτας, ενώ ακολούθησαν επισκέψεις και συζητήσεις με τις διοικήσεις και εκπροσώπους εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας καθώς και στις διοικητικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ Καλαμάτας.

Το απόγευμα, ο κ. Βασιλόπουλος, μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Ομήρων Γερμανίας (Τσώλη) και ακολούθως σε συγκέντρωση που οργανώθηκε στην περιοχή της πατρικής οικίας του στην Αγ. Τριάδα. Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», αναφέρθηκε στο έργο που έχει υλοποιηθεί από τη Δημοτική Αρχή καθώς και στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο. Ο κ. Βασιλόπουλος, μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις τοποθετήσεις τους, στα θέματα καθημερινότητας αλλά και στα έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων σε γειτονιές της Καλαμάτας, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις πολιτών.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, είχε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους Προέδρους και μέλη των Δ.Σ. τόσο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, όσο και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, όπου μεταξύ άλλων επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της ιατρικής κοινότητας της περιοχής.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη (14/9) ο κ. Βασιλόπουλος επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο, το Τελωνείο, την Αστυνομική Διεύθυνση και το Δικαστικό Μέγαρο.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Φρένο» Νίκα στους αντιπεριφερειάρχες: Απαγόρευση χρήσης αυτοκινήτων της Περιφέρειας για προεκλογικούς σκοπούς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δημοσκόπηση για την περιφέρεια Πελοποννήσου: Εκλογές δύο γύρων δείχνουν οι αριθμοί – Μπροστά ο Πτωχός, καταλληλότερος ο Τατούλης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ευρεία σύσκεψη για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια των Άριος, Αρφαρών και Θουρίας

Eυρεία σύσκεψη, υπό τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία εκπροσώπων των μελετητών, αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς και προέδρων Κοινοτήτων των Ενοτήτων,

«Χρυσάφι» στα χέρια του δήμου Καλαμάτας: Στα 520.000 ευρώ η αξία κληροδοτήματος στην Κηφισιά – Η πρόταση για κατεδάφιση και η αξιοποίηση

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/5), θα συζητηθεί η έκθεση εκτίμησης του κληροδοτήματος «Αικατερίνης Χανδρινού». Η

Δείτε επίσης