Δημιουργική Πρωτοβουλία: Σε γειτονιές της Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος – «Η διαρκής στήριξη που λαμβάνουμε μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε» δηλώνει ο Δήμαρχος

/

Γειτονιές της Καλαμάτας επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο (16-17/9), ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

«Η καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μας και η διαρκής στήριξη που λαμβάνουμε, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για να κάνουμε την Καλαμάτα μας ακόμα καλύτερη, μία πόλη και ένα Δήμο που αξίζει κανείς να ζει και να δραστηριοποιείται», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με πολίτες στο κέντρο, αλλά και σε γειτονιές της Καλαμάτας (Κεντρική και Λαϊκή Αγορά, Ιστορικό Κέντρο, 23ης Μαρτίου, Αριστομένους, Κεντρική Πλατεία Βασ. Γεωργίου, Συνοικία Μπουρνιά, περιοχή Μαρίνας, Ναυαρίνου, Αγ. Παρασκευή, Φυτειά, Γιαννιτσάνικα).

Τη Δευτέρα (18/9) ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε το Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας, όπου συνομίλησε για ακόμη μία φορά με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί.

«Στηρίζουμε τους επαγγελματίες, στηρίζουμε την τοπική οικονομία», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του και υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Βιοτεχνικό Πάρκο της πόλης.

Την Τρίτη (19/9) ο δήμαρχος Καλαμάτας θα επισκεφθεί τη ΔΕΗ, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, τη ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ, το Αστικό ΚΤΕΛ, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί γειτονιές στη Φαρών, στην Ακρίτα, στην Παλαιολόγου και στη Λακωνικής.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με τον Παρθενώνα οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: «Από την πρώτη στιγμή υποστήριξα την Έφη Αχτσιόγλου – Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι αυτή που μπορεί να ηγηθεί της συλλογικής μας προσπάθειας»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ