Συνέντευξη Χαρίτση με αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη: θα περιμέναμε να ακούσουμε και τις θέσεις του για τα κρίσιμα ζητήματα [video]

/

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό  ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» παραχώρησε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο κ. Χαρίτσης μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ανασυγκροτηθεί και θα νικήσει το σκληρό σύστημα εξουσίας Μητσοτάκη μόνο με ένα μαχητικό και ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο – Η Έφη Αχτσιόγλου με την μαχητικότητα και την εμπειρία της μπορεί να ηγηθεί σε αυτή την συλλογική προσπάθεια που αφορά το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Τον κ. Μητσοτάκη και το ισχυρό σύστημα εξουσίας το οποίο εκπροσωπεί θα τον νικήσουμε με ένα πολιτικό σχέδιο ιδεολογικής, πολιτικής και οργανωτικής ανασυγκρότησης.

Την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκλέγει Πρόεδρο που πρέπει να διαθέτει ένα τέτοιο σχέδιο. Συγκροτημένο, ολοκληρωμένο, τεκμηριωμένο και μαχητικό ώστε να πάει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπροστά και να τον οδηγήσει στην νίκη.

Η επιλογή στήριξης που έχω εκφράσει προς την Έφη Αχτσιόγλου δεν είναι ζήτημα προσωπικής συμπάθειας αλλά πολιτικής επιλογής. Επιλογής ενός πολιτικού σχεδίου που η ίδια έχει εκφράσει όλα αυτά τα χρόνια, με την εμπειρία και την μαχητικότητα της αλλά και την πολιτική της συγκρότηση, ώστε να μπορέσει να ηγηθεί αυτής της μεγάλης συλλογικής μας προσπάθειας.

Το σχέδιο αυτό το έχει παρουσιάσει η Έφη Αχτσιόγλου και θα περίμενα και από τον Στέφανο Κασσελάκη να παρουσιάσει ένα αντίστοιχο σχέδιο, το οποίο όμως δεν το έχουμε δει ακόμα. Ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, που έρχεται προς ψήφιση στην Βουλή ένα νομοσχέδιο-«οδοστρωτήρας» που σαρώνει τα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και για την επικείμενη κρίσιμη για τα εθνικά μας θέματα συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, θα περιμέναμε να ακούσουμε και τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη για αυτά τα κρίσιμα ζητήματα».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μεσσηνία «έχασε» 18.000 τουρίστες το καλοκαίρι του 2023 – Λιγότερες αφίξεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και τον Αύγουστο [αναλυτικά στοιχεία]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Αλλαγές στο εκλογικό τμήμα της Καλαμάτας ενόψει δεύτερου γύρου – Που θα ψηφίσουν τα μέλη του κόμματος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ