«Άνοιξαν» τα στοιχήματα για περιφέρεια Πελοποννήσου και δήμο Καλαμάτας: Οι αποδόσεις για νίκη Πτωχού και Τατούλη – Ακλόνητο φαβορί ο Βασιλόπουλος, τρίτος ο Τζαμουράνης!

//

Τις αποδόσεις τους, σχετικά με την εκλογική αναμέτρηση σε περιφέρεια Πελοποννήσου και δήμο Καλαμάτας, αποκαλύπτουν οι εταιρείες στοιχημάτων.

Διαθέσιμες προς στοιχηματισμό είναι οι εκλογές στην περιφέρεια Πελοποννήσου και τον δήμο Καλαμάτας, καθώς η «stoiximan» έδωσε στη δημοσιότητα τις αποδόσεις για κάθε υποψηφιότητα.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου, το 1.60 του Δημήτρη Πτωχού είναι απολύτως λογική απόδοση για τον υποψήφιο που στηρίζεται από το κόμμα που κυβερνά. Δεύτερο φαβορί, αλλά όχι μακριά από τον αντίπαλό του, δίνεται ο Πέτρος Τατούλης, του οποίου η νίκη πληρώνει με 2.15. Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου οι ίδιες αποδόσεις (1.55 με 2.00) δίνει η εταιρεία «betshop.gr».

πηγή: stoiximan.gr

Οι αποδόσεις που αφορούν τους υποψήφιους του δήμου Καλαμάτας επιβεβαιώνουν όλους όσους θεωρούν απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης τον νυν δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο. Η πιθανή νίκη του επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» παίζεται στο 1.30. Η έκπληξη στο δήμο Καλαμάτας αφορά τον κ. Τζαμουράνη, του οποίου η νίκη δίνει 4.50, ενώ του κ. Χειλά 2.60!

Πηγή: stoiximan.gr
ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Ανδρουλάκης: «Για τη Νέα Δημοκρατία, το αναπτυξιακό όραμα της χώρας ταυτίζεται με το αναπτυξιακό σχέδιο 5 -10 μεγάλων επιχειρήσεων»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αίθριος ο καιρός στην Καλαμάτα το Σάββατο – Έως τους 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ