Παρουσία του Αντώνη Σαμαρά: Πρόγραμμα και υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσίασε στην Τρίπολη ο Δημήτρης Πτωχός

/

Παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, βουλευτών της Πελοποννήσου και μιας σειράς στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η παρουσίαση του προγράμματος και των 113 υποψήφιων του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολης, την έδρα της Περιφέρειας.

Ο κ. Πτωχός, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του, έκανε λόγο για ένα σχέδιο ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο που διαρθρώνεται σε επτά άξονες:

1.Αντιμετώπιση κλιματικής κρίσης-προστασία του Περιβάλλοντος.

2.Νέο βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Με βασικούς πυλώνες τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.

3.Ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς.

4.Ενίσχυση και εκσυγχρονισμός των υποδομών.

5.Ψηφιοποίηση υπηρεσιών και εισαγωγή νέων τεχνολογιών στη διοίκηση.

6.Προσέλκυση επενδύσεων.

7.Κοινωνική πολιτική για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Ο κ. Πτωχός απαρίθμησε τις σημαντικότερες δράσεις που έχουν σχεδιαστεί και θα υλοποιηθούν σε κάθε άξονα.

Ως ικανή και αναγκαία συνθήκη υλοποίησης του προγράμματος του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» όρισε τη συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου, όλους τους φορείς της Περιφέρειας αλλά και τις οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών.

Για αυτό άλλωστε, όπως τόνισε, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απείχε και θα απέχει από κάθε ανούσια αντιπαράθεση που παραπέμπει στο παρελθόν.

Τέλος παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του έκανε λόγο για μια  ομάδα με στελέχη έμπειρα, δοκιμασμένα στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και με στελέχη που αφήνουν στην άκρη άλλες τους υποχρεώσεις και πείστηκαν τώρα για πρώτη φορά, με νέα ορμή και νέες ιδέες, να κάνουν το μεγάλο βήμα προσφοράς στον τόπο μας.

Κλείνοντας την ομιλία του εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα σημάνει και την αρχή μια νέας εποχής για την Πελοπόννησο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τατούλης από τη Μεσσηνία: «Η Νέα Πελοπόννησος εκπροσωπεί την νέα εποχή μακριά από παλιακά συστήματα και παράγκες»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ετοιμότητα για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ