Έχασαν την μπάλα στην ΠΑΕ Καλαμάτας: Ευθεία και επικίνδυνη προσπάθεια εμπλοκής στις αυτοδιοικητικές εκλογές – Αστείες ανακοινώσεις με φόντο την περιφέρεια Πελοποννήσου

/

Αν δεν εξελίσσονταν σε κωμωδία θα αποτελούσε ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα, δεδομένου ότι για πρώτη φορά μια επιχείρηση και ένας επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο χώρο του αθλητισμού, επιχειρούν να εμπλακούν στα αυτοδιοικητικά πράγματα.

Ο λόγος για την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (ΠΑΕ) Καλαμάτας και τον πρόεδρό της, Γιώργο Πρασσά, και τις σχετικές ανακοινώσεις που εξέδωσαν το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης, σχετικά με τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ Καλαμάτας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακοίνωσε ότι η εταιρεία στηρίζει την υποψηφιότητα συγκεκριμένου προσώπου. Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο η ΠΑΕ κάλεσε ευθέως του φιλάθλους της ομάδας να πράξουν το ίδιο!

H ανακοίνωση της Δευτέρας:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και σε θέματα που αφορούν την πρόοδο και την ανάπτυξη της Μεσσηνίας. Γι’ αυτό και στις Περιφερειακές εκλογές στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού.

Καλεί δε τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας να στηρίξουν έμπρακτα την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού και του εύχεται καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή ενέργεια, η οποία προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, ακόμα και στην πλευρά του υποψήφιου που υποτίθεται ότι ήθελε να στηρίξει η ΠΑΕ, δεδομένου ότι για πρώτη φορά μια επιχείρηση και ένας επιχειρηματίας προσπαθούν ευθέως να επηρεάσουν μια εκλογική διαδικασία.

Ωστόσο, αυτοί που το βράδυ της Δευτέρας ζητούσαν από τους φιλάθλους της Καλαμάτας να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο, λίγες ώρες μετά, εξέδωσαν νέα ανακοίνωση, με την οποία επιχειρούν να «μαζέψουν τα ασυμμάζευτα» και να αμβλύνουν τις αρνητικές εντυπώσεις που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Έτσι, σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, η ΠΑΕ Καλαμάτας σημειώνει:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο πρόεδρος της Γιώργος Πρασσάς ούτε αναγκάζουν, ούτε επιβάλλουν τι θα ψηφίσουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος μας ο οποίος μένει στις ΗΠΑ, σαν ομογενής έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη για την πατρίδα του και πάντα θα είναι δίπλα στους Μεσσήνιους πολιτικούς που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας.

Στήριξη σε Μεσσήνιους που ασχολούνται με τα κοινά της πατρίδας μας, σημαίνει πολλαπλά οφέλη για όλους!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Σωκ. Φάμελλο, ο Στεφ. Κασσελάκης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λαϊκή Συσπείρωση: Σκληρή απάντηση στην ευθεία παρέμβαση της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Καλαμάτας στις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ