Συνάντηση Βασιλόπουλου με εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων και ομάδων του δήμου Καλαμάτας

Συνάντηση – συζήτηση με εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων και ομάδων του δήμου Καλαμάτας, διοργάνωσε ο συνδυασμός της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» την Τετάρτη (28/9), στον χώρο της Λαϊκής Πινακοθήκης στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Στη θεματική εκδήλωση, τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, ενώ ακολούθησε συζήτηση με εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων να θέτουν θέματα που τους απασχολούν, αλλά και να καταθέτουν προτάσεις, μέσω των οποίων μπορεί να ενισχυθεί το πολιτιστικό προϊόν της περιοχής.

Ο κ. Βασιλόπουλος, ενημέρωσε για την πρόοδο των εν εξελίξει έργων πολιτισμού στον Δήμο, αναφέρθηκε στη στήριξη και τη συνεργασία που έχει καλλιεργηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της Δημοτικής Αρχής και παρουσίασε πτυχές του προγράμματος της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» στον άξονα του Πολιτισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επίσης, συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας των πολιτιστικών φορέων με τον Δήμο, καθώς και της υποστήριξης των ερασιτεχνικών σχημάτων και ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Καλαμάτα.

Στη συζήτηση, που συντόνισαν οι Βασίλης Παπαευσταθίου και Γιάννης Δρίτσας, συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι από τους παρακάτω πολιτιστικούς φορείς: Θεατρική Διαδρομή, Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, ΣΥΝ1 Μιχάλης Τούμπουρος, Μέθεξις, Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ, Πολιτιστικός Αντίλογος, Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων, Fraction, Φωτογραφική Λέσχη Καλαμάτας, Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, Φεστιβάλ Μηδέν, κ.ά.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Παρασκευή (29/9) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Πτωχού στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Μάλτα την Παρασκευή ο Κυρ. Μητσοτάκης – Συνάντηση με Μακρόν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ