ΚΑΕ Αρης: «Πού πας Ξανθέ; Ο Άρης δεν θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα»

Με φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση εκφράστηκε για την απώλεια σήμερα του Γιάννη Ιωαννίδη η ΚΑΕ Αρης. Οι «κιτρινόμαυροι», μέσω της επίσημης σελίδας του στο διαδίκτυο, ανέφεραν:

«Πού πας, «Ξανθέ»; Πού πας, «Ξανθέ»; Εσύ που έκανες τον Άρη Αυτοκράτορα; Ανίκητο; Πώς να καλύψουμε τέτοιο κενό; Πού πας, Γιάννη Ιωαννίδη; Πώς θα είναι ίδιος ο Άρης χωρίς εσένα στη ζωή; Σήμερα δε θρηνούμε απλά την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας του Άρη. Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Ο Αρης δεν θα ήταν αυτός που είναι χωρίς εσένα. Ο Άρης δεν είναι και δε θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα. 

Αλλά μην ανησυχείς… Η παρακαταθήκη που άφησες θα είναι ζωντανή στους αιώνες των αιώνων. Ο Αρης που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλης της Ελλάδας, ο Αρης που ένωσε όλη την Ελλάδα, ο Αρης που έκλεινε μαγαζιά, κινηματογράφους και θέατρα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας κάθε Πέμπτη, είναι ο δικός σου Αρης. Το δικό σου δημιούργημα.
 
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, μέγιστε. Η «Dream Team» Αρη Παραδείσου βρήκε τον ιδανικό κόουτς. Κι εκεί, «γκάζια» θα τους βάζεις… Γιατί η νίκη ήταν, είναι και θα είναι συνώνυμό σου… ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γκάλης: «Έφυγε ο Γιάννης Ιωαννίδης…ένας Νικητής»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η καθέλκυση της φρεγάτας «Κίμων» του Πολεμικού Ναυτικού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ