ΝΔ για την 49η επέτειο της ίδρυσής της: Η ΝΔ εξακολουθεί καθημερινά να μεγαλώνει διότι αντλεί δύναμη από τις ρίζες της και συνομιλεί με το σήμερα και το αύριο της πατρίδας

«Σαράντα εννέα χρόνια από την 4η Οκτωβρίου 1974, η Νέα Δημοκρατία παραμένει προσηλωμένη στην ιδρυτική της διακήρυξη και επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα», αναφέρει, σε ανακοίνωση της η ΝΔ, με αφορμή την σημερινή 49η επέτειο της ίδρυσής της.

Η ΝΔ τονίζει ότι το κόμμα «προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες» και προσθέτει:

“Σαράντα εννέα χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί καθημερινά να μεγαλώνει, διότι αντλεί δύναμη από τις ρίζες της και συνομιλεί με το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και κάθε πολίτη ξεχωριστά. Και το αποδεικνύει έμπρακτα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τις πολιτικές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που ενώνουν τους Έλληνες και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και τις προοπτικές όλων, σε ένα περιβάλλον αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων.

Σαράντα εννέα χρόνια μετά, συνεχίζουμε με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνουμε τη χώρα μπροστά. Συνεχίζουμε ενωμένοι, με σχέδιο και σκληρή δουλειά, με στόχο μια Ελλάδα σύγχρονη, δυναμική, εξωστρεφή και καινοτόμα. Μια Ελλάδα που θα διαμορφώνει τις εξελίξεις και θα εγγυάται σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ότι μπορεί να πετύχει τα όνειρά του, διεκδικώντας και κερδίζοντας όσα αξίζει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από καταγγελία για κλοπή 37 τόνων ελαιόλαδου από αποθήκες Συνεταιρισμού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρωτοβουλία Χαρίτση – Ηλιόπουλου: Στη Βουλή το θέμα της χειροδικίας Μπέου – Πειθαρχικό έλεγχο για τον δήμαρχο Βόλου ζητούν 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ