Δημήτρης Καφαντάρης: «Ενώνουμε την κοινωνία, δεν περισσεύει κανείς – Όλοι μαζί θα χτίσουμε το αύριο των παιδιών μας»

Δήλωση, με αφορμή το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου της εκλογικής αναμέτρησης, έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο κ. Καφαντάρης σημειώνει:

Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας τους χιλιάδες συντοπίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και που μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους να συνεχίσουμε τη μάχη για να αλλάξουμε σελίδα στο δήμο μας.

Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος για την ποιότητα του ψηφοδελτίου, των στελεχών και των συνεργατών του συνδυασμού μας, Δύναμη Ελπίδας και Δημιουργίας για τον Πολίτη, και θέλω μέσα από την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά.

Είναι μια ομάδα έτοιμη, δυναμική , μαχητική με όρεξη για δουλειά. Μια 200αδα ενωμένη που συνεχίζει για την αλλαγή πορείας στο Δήμο μας .

Όλη την προεκλογική περίοδο δουλέψαμε σκληρά και προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε σε όλους εσάς το όραμά μας, μέσα από τις συναντήσεις μας, τις ομιλίες, αλλά και μέσα από το πολυσέλιδο πρόγραμμα το οποίο σχεδιάσαμε και το οποίο ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας το αγκάλιασε το αποδέχθηκε, συμπαρατάχθηκε μαζί του και περιμένει την υλοποίησή του.

Στόχος μας τις επόμενες ημέρες είναι να είμαστε κοντά σας, δίπλα σας, για να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας για τις ιδέες και το όραμά μας για το αύριο του δήμου.

Την επόμενη Κυριακή, στην τελική ευθεία αυτού του αγώνα, σας θέλουμε μαζί μας, συμπαραστάτες, αρωγούς.

Ενώνουμε την κοινωνία, δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί θα χτίσουμε το αύριο των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Ανοίγματα» Πτωχού – Τατούλη ενόψει της δεύτερης Κυριακής

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

18 Ταϊλανδοί σκοτώθηκαν στο Ισραήλ – 2 πολίτες με αυστριακή και ισραηλινή υπηκοότητα, μεταξύ των απαχθέντων από τη Χαμάς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έργο 2.000.000 ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δήμου Καλαμάτας: Έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης και έξυπνες διαβάσεις ανάμεσα στις δράσεις

Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Καλαμάτας» υπέγραψε την Παρασκευή (19/7) ο Θανάσης Βασιλόπουλος με την

Κοινό αίτημα 4 παρατάξεων: Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα την ακρίβεια ζητούν οι αντιπολιτεύσεις

Τη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα: «Η ακρίβεια μάστιγα για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου-προτάσεις και αντιμετώπιση», ζητούν οι

Δείτε επίσης