Νίκας ενώπιον της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και περιφερειαρχών: Δεν ήμουν υποψήφιος εξαιτίας του Αντώνη Σαμαρά

/

Στο τακτικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), το οποίο ξεκίνησε σήμερα (22/11) στα Ιωάννινα και ολοκληρώνεται την Πέμπτη (23/11), μετέφερε την κόντρα του με τον πρώην Πρωθυπουργό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Νίκας, στην τελευταία του ομιλία σε συνέδριο της ΕΝΠΕ, ενώπιον της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως, αλλά και του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου, μίλησε για «βίαιη» ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής του πορείας και επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν εκείνος που «έκοψε» την υποψηφιότητά του.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Παναγιώτη Νίκα

«Δεν είμαι υποψήφιος για συγκεκριμένους λόγους, τους οποίος ανέλυσα. Για τον ρόλο που έχει δοθεί σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Για αυτό τον λόγο δεν είμαι υποψήφιος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας κατά την έναρξη της παρέμβασής του, δείχνοντας τον Αντώνη Σαμαρά.

«Προφανώς», συνέχισε ο Παναγιώτης Νίκας «επειδή είχα πάρα πολλά προβλήματα, πριν από ένα χρόνο επισκέφθηκα τον Πρωθυπουργό και είπα “δεν θέλω, δεν μπορώ να είμαι επικεφαλής στον επόμενο αγώνα”. Ο συνδυασμός μου παραδόθηκε σε άλλον υποψήφιο, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές και τον συγχαίρω προφανώς γι’ αυτό».

Η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα

Θ. Λιβάνιος: Ζητούμενο οι ξεκάθαροι κανόνες και ρόλοι μεταξύ κράτους, περιφερειών και δήμων

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Ανδρουλάκης: Δεν δίνω συναίνεση Πόντιου Πιλάτου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στέφ. Κασσελάκης: «Black είναι η καθημερινότητα που έχει φτιάξει ο κ. Μητσοτάκης για όλους»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ