Δήμος Μεσσήνης: Ξεκίνησε το έργο των ασφαλτοστρώσεων προϋπολογισμού 2.278.000 ευρώ

/

Ξεκίνησε τη Δευτέρα (27/11) στη Μεσσήνη το έργο ασφαλτοστρώσεων, στο πλαίσιο του οποίου θα γίνουν παρεμβάσεις συνολικού μήκους 6,5 χλμ. περίπου σε οδούς που χρήζουν βελτίωσης.

Το έργο με τίτλο «Βελτίωση οδικής ασφάλειας αστικών-περιαστικών οδών Δήμου Μεσσήνης» έχει προϋπολογισμό 2.278.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η έναρξη των εργασιών έγινε από την οδό Ναυαρίνου με την αφαίρεση του υφιστάμενου ασφαλτικού, προκειμένου στη συνέχεια να τοποθετηθεί νέος ασφαλτοτάπητας.

Οι ίδιες εργασίες θα συνεχιστούν το επόμενο διήμερο στις οδούς Σταδίου, Κοδριγκτώνος, Αριστομένους και Νοταρά.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των οδών όπου προβλέπεται ολική αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα είναι και το τμήμα από τον κόμβο εισόδου της πόλης έως την έξοδο της Μεσσήνης (οδός Βελίκας).

«Τα έργα συνεχίζονται με προσήλωση στο αρχικό μας πρόγραμμα», δήλωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε επί της οδού Ναυαρίνου. «Με το έργο αυτό, η χρηματοδότηση του οποίου αποτελεί σημαντική επιτυχία της Δημοτικής Αρχής, επιτυγχάνεται η οδική ασφάλεια, η μείωση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και η βελτίωση της προσβασιμότητας και της ποιότητας ζωής» προσέθεσε ο κ. Αθανασόπουλος.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να στηρίξουμε ΜμΕ και εργαζόμενους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ουόκαπ έκανε τη διαφορά (22π.) στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ