Στ. Κασσελάκης: Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για χρηματοδοτικά ταμεία για τους ΜμΕ όταν το Ταμείο Ανάκαμψης προορίζεται για μεγαλύτερες επιχειρήσεις

Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για χρηματοδοτικά ταμεία για τους μικρομεσαίους όταν το Ταμείο Ανάκαμψης προορίζεται για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, τόνισε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».

Ο ίδιος, αναφερόμενος στο φορολογικό νομοσχέδιο σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν να τιμωρούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες και πρόσθεσε και την ανάγκη να λυθεί το πρόβλημα της πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τραπεζικό δανεισμό «γιατί, όπως είπε, όταν επιχειρείς δεν είναι σίγουρη η επιτυχία όποτε δεν μπορεί το να επιχειρείν να μπερδεύεται με το επιτυχείν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εξιχνιάστηκε απάτη: 21χρονος απέσπασε χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό επιχειρηματία παριστάνοντας τον δήμαρχο Καλαμάτας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκδηλώσεις στην Καλαμάτα με αφορμή την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ