Φεύγει με θόρυβο: Συνέντευξη τύπου για τον Αντώνη Σαμαρά προανήγγειλε ο Νίκας

Συνέντευξη τύπου, στην οποία θα αναφερθεί στον Αντώνη Σαμαρά προανήγγειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Η συνέντευξη τύπου, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, την τελευταία του κ. Νίκα στη θέση του περιφερειάρχη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την απουσία του κ. Νίκα από την τελετή ορκωμοσίας του Δημήτρη Πτωχού, η περιφέρεια Πελοποννήσου εξέδωσε την Παρασκευή ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται:

«Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε το πρωί σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, στον οποίον ευχήθηκε καλή επιτυχία, εν όψει της ορκωμοσίας του το απόγευμα σήμερα, στην Τρίπολη.

Επίσης, ο Π. Νϊκας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με εγκάρδιες ευχές προς όλους τους συνεργάτες του που επανεξελέγησαν περιφερειακοί σύμβουλοι και οι οποίοι ορκίζονται σήμερα.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι δεν θα παραστεί στην σημερινή ορκωμοσία για λόγους που -όπως είπε- συνδέονται με την παρουσία σε αυτή του κ. Σαμαρά και της εν γένει πολιτικής του, ενώ επιφυλάχθηκε για περισσότερα σε συνέντευξη Τύπου, την ερχόμενη εβδομάδα».

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου: «Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε και θα πάμε την Πελοπόννησο μπροστά», δηλώνει ο Δ. Πτωχός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Ορκίστηκαν ο Θανάσης Βασιλόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο της περιόδου 2024 – 2028

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Δοκιμασία» για το κέντρο της Καλαμάτας: 270 μέρες θα διαρκέσουν οι εργασίες για την ολοκλήρωση της ανάπλασης της οδού Αναγνωσταρά – Τι προβλέπει η διακήρυξη του διαγωνισμού

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι Καλαματιανοί, καθώς οι εργασίες για την ανάπλαση στη οδού Αναγνωσταρά, σύμφωνα με την διακήρυξη του

Δείτε επίσης