Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη Μεσσηνία: Κάλεσμα για συμμετοχή στα μπλόκα Μεσσήνης και Χανδρινού – Κλείνουν δρόμους τη Δευτέρα

Τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες της Μεσσηνίας, δείχνοντας ότι παραμένουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Κάλεσμα στους αγρότες της Μεσσηνίας να δυναμώσουν τα μπλόκα της Μεσσήνης και του Χανδρινού απευθύνει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Στην ίδια ανάρτηση ο Σύλλογος καλεί τους αγρότες να κλείσουν την ερχόμενη Δευτέρα τον δρόμο, στο πλαίσιο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη (8/2) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο μπλόκο του Χανδρινού, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αγρότες έδειξαν ότι παραμένουν αμετακίνητοι στις διεκδικήσεις τους και αποφασισμένοι να παραμείνουν στους δρόμους.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ολοκληρώνεται οι αγρότες της Μεσσηνίας προχώρησαν σε δυναμικές κινητοποιήσεις στην Καλαμάτα, καθώς τη Δευτέρα (5/2) πραγματοποιήσαν συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ την Τρίτη (6/2) προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την ερχόμενη Δευτέρα (12/2): Ανακαίνιση καταστημάτων των ΚΕΠ στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στρατόπεδο Καλαμάτας: Ορκίστηκαν 681 νεοσύλλεκτοι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ