Νοσοκομείο Καλαμάτας: Στα όριά του το προσωπικό – Με πίτες και ευχές …απαντάει η διοίκηση

/

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Καλαμάτας, καθώς το ιατρικό και και το νοσηλευτικό προσωπικό εμφανίζεται εξουθενωμένο, ενώ κλινικές και ολόκληρα τμήματα της Μονάδας λειτουργούν οριακά.

Ενδεικτικές ήταν οι αναφορές του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων, Δημήτρη Τσιλίκα, ο οποίος πριν από λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια ημερίδας για την υγεία που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ στην Καλαμάτα, μίλησε για προσωπικό που έχει ξεπεράσει τα ανθρώπινα όριά του και για νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που έχουν εξουθενωθεί.

Επίσης, ενδεικτικές των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο ήταν οι αναφορές της προέδρου των Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας, Χρυσάνθης Μάλλιου, η οποία σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας την περασμένη Τετάρτη μίλησε για τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης.

Ευχές της Διοικήτριας

Και ενώ οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του νοσοκομείου της Καλαμάτας περιγράφουν με μελανά χρώματα την κατάσταση στο νοσοκομείο της Καλαμάτας η Διοίκηση αποφάσισε να «απαντήσει» με …ευχές:

«Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου έκοψε σήμερα Παρασκευή 9/2/2024 η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Ελένη Αλειφέρη, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ. Ν. Μεσσηνίας, υπηρεσιακών παραγόντων και εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Η Διοικήτρια ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και τους ευχαρίστησε για το έργο που καθημερινά προσφέρουν».

Διάβασε επίσης:

Σφοδρή επίθεση Τζαμουράνη σε Βασιλόπουλο με φόντο το Νοσοκομείο της Καλαμάτας

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνεται ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Κασσελάκης: Υπάρχει εναλλακτική λύση για τη χώρα, την περιφέρεια, την κοινωνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ