Προκλητική απάντηση του υπουργείου Υγείας: Kαλύπτονται επαρκώς οι υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Πυλίας

13 Μαρτίου 2024

Επαρκή κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων Κορώνης, Λογγά και Χαροκοπιού διαπιστώνει το υπουργείο υγείας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Λαμπρόπουλου.

Πρόκειται για μια άκρως προκλητική απάντηση, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί μια από τις πιο προβληματικές του Νομού, σε σχέση με την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών, γεγονός που έχει αναδειχθεί έντονα τα τελευταία χρόνια και το έχουν αποδεχθεί ακόμα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Η απάντηση του υπουργείου Υγείας:

Η ανάρτηση Λαμπρόπουλου

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο και κ. Λαμπρόπουλος στην ερώτησή του (ακολουθεί ολόκληρη) μιλά για την «πλέον προβληματική» από πλευράς υγειονομικών υπηρεσιών περιοχή, απέφυγε να σχολιάσει την απάντηση που έλαβε, παρότι για τον ίδιο συνιστά πολιτικό «άδειασμα».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής Μεσσηνίας, με αφορμή την απάντηση του υπουργείου Υγείας στην ερώτησή του, αρκέστηκε να σημειώσει:

Η ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας:

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φινλανδός πρωθυπουργός: Η Ρωσία ετοιμάζεται για μια μακρά σύγκρουση με τη Δύση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λιβάνιος: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξάγονται στο τέλος Νοεμβρίου – Να ενισχυθεί η ικανότητα των εισπρακτικών υπηρεσιών των δήμων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Μαντάς: «Μόνο η ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας θα λέγεται Kalamata Olives απαντά το Υπουργείο και προειδοποιεί για πρόστιμα σε τυχόν παραβάτες»

Μόνο πιστοποιημένες επιχειρήσεις επιτραπέζιας ελιάς μπορούν να κάνουν χρήση των προστατευόμενων ενδείξεων «Ελιά Καλαμάτας» και «KALAMATA OLIVES», διαφορετικά διατρέχουν τον κίνδυνο επιβολής

Δείτε επίσης