Αμετανόητη η Συμπαραστάτρια του Δημότη: Πυρά κατά πάντων αντί εξηγήσεων για την ανάρτηση σχετικά με τη γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων – Βαρύτατα εκτεθειμένη η δημοτική αρχή

Μείζον ζήτημα για τη δημοτική αρχή αποτελούν οι επαναλαμβανόμενες πλέον παρεμβάσεις της Συμπαραστάτριας του Δημότη, σχετικά με την γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων.

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε η Συμπαραστάτρια του Δημότη με νέα ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με το ζήτημα της γυναικοκτονίας των Αγίων Αναργύρων.

Συγκεκριμένα, η Συμπαραστάτρια του Δημότη επανήλθε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο ζήτημα της γυναικοκτονίας, εξαπολύοντας επίθεση σε όσους δημοσιοποίησαν την πρώτη ανάρτησή της, κάνοντας λόγω για ανθρώπους που αδυνατούν να κατανοήσουν το πνεύμα της και για «άσχετους» που δεν καταλαβαίνουν ότι «η αστυνομία δεν μπορεί, όσο και αν θέλει, να διαθέτει δύο – τρία άτομα καθημερινά για κάθε πολίτη που βρίσκεται σε κίνδυνο».

Η ανάρτηση της Συμπαραστάτριας του Δημότη:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη ανάρτηση της Συμπαραστάτριας του Δημότη έρχεται σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή, καθώς το ζήτημα που δημιούργησε η αρχική της ανάρτηση προκάλεσε αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ, σύμφωνα με όσα υποστήριζαν στελέχη της δημοτικής αρχής, η Συμπαραστάτρια αναμένεται να κληθεί για εξηγήσεις από τον δήμαρχο Καλαμάτας.

Πλέον, μετά και τη νέα ανάρτηση της Συμπαραστάτριας του Δημότη το ενδιαφέρον στρέφεται στην αντίδραση της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου.

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει πλήθος κλοπών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκδικάζεται σήμερα η 1η αγωγή συγγενών θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ολοκληρώνεται η ριζική ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (11/6) ο δήμος Καλαμάτας. Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού

Δείτε επίσης