Έρχεται …καταιγίδα στον δήμο Πύλου – Νέστορος: Ανεξαρτητοποίηση Κανάκη με «κεραυνούς» εναντίον του Παναγιώτη Καρβέλα

Την αποχώρησή του από την παράταξη του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, γνωστοποίησε ο Ηλίας Κανάκης. Βολές για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής και «προειδοποίηση» για όσα θα ακολουθήσουν.

Εξαπολύοντας μύδρους εναντίον της δημοτικής αρχής Πύλου – Νέστορος αποχώρησε ο Ηλίας Κανάκης από την παράταξη του δημάρχου, Παναγιώτη Καρβέλα.

Ο κ. Κανάκης, σε επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνει λόγο για «εργαλειοποίηση θεσμών» και για «μηχανισμούς αλλότριων συμφερόντων», με τους οποίους δεν μπορεί να ταυτιστεί.

Προσθέτει ότι η δημοτική αρχή έχει, «από την πρώτη ημέρα της επανεκλογής της», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, κλείσει τον αυτοδιοικητικό της κύκλο και το μόνο που υπηρετεί είναι φαινόμενα «αυτοδιοικητικού δεινοσαυρισμού».

Η συγνώμη

Σημειώνεται ότι ο κ. Κανάκης στην επιστολή παραίτησής του ζητά συγνώμη από τους δημότες του δήμου Πύλου – Νέστορος, κάτι που δεν συνηθίζεται στην αυτοδιοίκηση. «Με αίσθημα ευθύνης ζητώ συγνώμη από τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου για όσα μου στέρησαν τη δυνατότητα να υλοποιήσω», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κανάκης.

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Στην επιστολή του ο κ. Κανάκης ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος.

Μάλιστα ο κ. Κανάκης …προϊδεάζει και για τη στάση του το επόμενο διάστημα σημειώνοντας ότι «όπως έπραξα στο παρελθόν, έτσι και τώρα, όπου χρειαστεί θα σταθώ απέναντι σε ενδεχόμενα αλισβερίσια ή παρασκηνιακές συμφωνίες της δημοτικής αρχής με νεόκοπους σωτήρες αυτού του τόπου».

Αναλυτικά η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Κανάκη:

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Ηλία Κανάκη ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος προχώρησε στην αντικατάστασή του από τη Δημοτική Επιτροπή:

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κρίνεται σήμερα στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο η επιστροφή των δώρων στους συνταξιούχους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνελήφθη 19χρονος για ναρκωτικά στη Μεσσηνία – Κατασχέθηκαν πάνω από 14 γραμμάρια κοκαΐνης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ευρεία σύσκεψη για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια των Άριος, Αρφαρών και Θουρίας

Eυρεία σύσκεψη, υπό τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία εκπροσώπων των μελετητών, αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς και προέδρων Κοινοτήτων των Ενοτήτων,

«Χρυσάφι» στα χέρια του δήμου Καλαμάτας: Στα 520.000 ευρώ η αξία κληροδοτήματος στην Κηφισιά – Η πρόταση για κατεδάφιση και η αξιοποίηση

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/5), θα συζητηθεί η έκθεση εκτίμησης του κληροδοτήματος «Αικατερίνης Χανδρινού». Η

Δείτε επίσης