Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

25 Απριλίου 2024

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο συνεδρίου με θέμα με θέμα «ποια ΚΑΠ θέλουμε σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση; Τα μεγάλα αγροτικά ζητήματα του παρόντος και του μέλλοντος», είναι στραμμένο το ενδιαφέρον.

Ο πρώην Πρωθυπουργός είναι επίτιμος ομιλητής του συνεδρίου και ομιλία του είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (26/4).

Εισηγητής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Την κεντρική εισήγηση, σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνεδρίου, θα την κάνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, επίσης το πρωί της Παρασκευής.

Η παρουσία του κ. Αυγενάκη στο Μέγαρο Χορού καταγράφεται ως η πρώτη επίσημη παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στον Νομό, 10 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Α. Χαρίτσης: Αυτό που «παίζεται» σήμερα δεν είναι η διαχείριση του νερού μόνο στη Θεσσαλία, αλλά η πιλοτική εφαρμογή ενός συνολικού μοντέλου διαχείρισης του νερού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη – Για «σπουδαία νέα» κάνει λόγο ο δήμαρχος Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Δείτε επίσης