Αντιπαράθεση Ανδρουλάκη – Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις επιδοτήσεις των αγροτών

27 Απριλίου 2024

 «Ενώ όλοι οι ένοικοι στην κεντροαριστερή πολυκατοικία διαγκωνίζονται για το ρετιρέ της, ο Πρόεδρος του “miniΠΑΣΟΚ” κ. Ανδρουλάκης, επιδιώκει μετά βίας να “πιάσει” την 3η θέση», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στα όσα είπε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από το Αγρίνιο.

Και συνέχισε: «Το αποδεικνύει καθημερινά. Το απέδειξε και με τις άτοπες και εκτός πραγματικότητας δηλώσεις του για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Εννέα χρόνια Ευρωβουλευτής… θα έπρεπε να ξέρει! Όσο για τον #ΟΠΕΚΕΠΕ, θα πάρει τις απαντήσεις του εντός των επομένων 24 ωρών…».

Προηγουμένως ο κ. Ανδρουλάκης είχε επισημάνει δηκτικά: «Κλαίει ο κ. Αυγενάκης για την αποτυχία του ΟΠΕΚΕΠΕ και επικαλείται το επιχείρημα ότι φταίει η Ευρώπη. Η Ευρώπη φταίει που άλλαξαν πέντε διοικητές του ΟΠΕΚΕΠΕ σε πέντε χρόνια ή η Νέα Δημοκρατία; Φταίει η Ευρώπη για το γεγονός ότι δεν πήρατε τις ενισχύσεις, όπως θα έπρεπε;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ΠΑΣ «πήρε μαζί του» την Κηφισιά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάρτι παραμονής στο Αγρίνιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών: To ελαιόλαδο κρατά «ζωντανές» τις εξαγωγές – «Καμπανάκι» για την άνοδο της τιμής

Η αύξηση του πλεονάσματος του ελαιολάδου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επανεμφάνιση πλεονάσματος στο συνολικό εμπόριο αγροδιατροφικών προϊόντων. Η άνοδος της τιμής μπορεί

Δείτε επίσης