Θανάσης Βασιλόπουλος: «Ο Δήμος Καλαμάτας με σταθερά και τολμηρά βήματα προοδεύει και εξελίσσεται»

Την αισιοδοξία του για το μέλλον της Καλαμάτας εκφράζει ο δήμαρχος της πόλης, Θανάσης Βασιλόπουλος, στις ευχές του για το Πάσχα.

Αναλυτικά, ο κ. Βασιλόπουλος σημειώνει:

«Ο Δήμος Καλαμάτας με σταθερά και τολμηρά βήματα προοδεύει και εξελίσσεται, ατενίζοντας το μέλλον και τις προκλήσεις που αυτό επιφυλάσσει με αισιοδοξία.

Η συμμετοχή της πόλης μας στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ευρώπης έως το 2030, η πιστοποίηση του Κλιματικού μας Συμβολαίου πριν λίγες εβδομάδες, επιβεβαιώνει ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

Στόχοι που υπηρετούν την ανάπτυξη του Δήμου μας. Που θωρακίζουν τις υποδομές μας. Που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Από τα βάθη της καρδιά μου, εύχομαι σε όλους, το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως να αποτελεί φάρο ελπίδας, αγάπης, αλληλεγγύης και οδηγό για ένα καλύτερο αύριο!

Με πίστη και αισιοδοξία, σας εύχομαι υγεία, προσωπική, οικογενειακή προκοπή και ευτυχία!

Χρόνια Πολλά! Καλή Ανάσταση! Ευτυχισμένη Λαμπρή!».

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Mε λαμπρότητα η Ακολουθία της Αναστάσεως στην Υπαπαντή [φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσόστομος: «Τον χαρμόσυνο ύμνο της Αναστάσεως επισκιάζουν οι φωνές απόγνωσης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με απόφαση Πτωχού: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην «Μοριάς Α.Ε.» – Το βιογραφικό του Θ. Κουναδέα

Ο Θεόδωρος Κουναδέας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Μοριάς», μετά από σχετική επιλογή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη

Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Πρόσθετες διευκρινίσεις» για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων ζητάει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Παρατηρήσεις επί των εγγράφων εφαρμογής του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα» απέστειλε η Γενική Διεύθυνση

Δείτε επίσης