Με απόφαση Πτωχού: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην «Μοριάς Α.Ε.» – Το βιογραφικό του Θ. Κουναδέα

Ο Θεόδωρος Κουναδέας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Μοριάς», μετά από σχετική επιλογή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού.

Ο κ. Κουναδέας είναι μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Επισκέπτης Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράλληλα είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς έχει εκλεγεί στο ανώτατο συλλογικό όργανο της «γαλάζιας» παράταξης (Πολιτική Επιτροπή), ενώ έχει ασχοληθεί ενεργά με τη νεολαία του κόμματος (ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου:

Καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Μοριάς Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α.», ανέλαβε, έπειτα από επιλογή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, ο Δρ. Θεόδωρος Β. Κουναδέας.

Η δήλωσή του:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η επιλογή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχού προς στο πρόσωπό μου, να αναλάβω καθήκοντα ως Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο συλλογικό εγχείρημα να καταστεί η Πελοπόννησος του 2028, Περιφέρεια Πρότυπο, προεκλογική δέσμευση του κ. Πτωχού και πλέον κοινή πρόκληση για τους συνοδοιπόρους, θα εργαστούμε όλοι μαζί με συνεκτικό σχέδιο και υψηλό το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών.

Ως μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Επισκέπτης Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεών και Οργανισμών του ΕΚΠΑ θα συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο έργο που κλήθηκα να αναλάβω».

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δρ. Θεόδωρος Β. Κουναδέας είναι μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Επισκέπτης Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο ΕΚΠΑ και κατέχει MSc στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική, με ειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική και MSc στην Πολιτική Επικοινωνία. Ακόμη κατέχει MSc στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα, «Η εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων/Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΛΠ/ΔΠΧΑ) στον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο. Η συνεισφορά της υιοθέτησης του ΔΠΧΑ 9 στην ποιότητα της παρεχόμενης λογιστικής πληροφόρησης».

Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική και διδακτική εμπειρία. Έχει εργασθεί ως Λογιστής, ως καθηγητής Λογιστικής σε ιδιωτικούς οργανισμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ως βοηθός διδασκαλίας στα μαθήματα Λογιστικής του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022 απασχολήθηκε ως visiting fellow στο London School of Economics and Political Science. Έχει διδάξει μαθήματα Λογιστικής σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Συνεργάστηκε με εργαστήρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και απέκτησε σημαντική εμπειρία στην εκπόνηση μελετών, στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση αναπτυξιακών προγραμμάτων. Έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει άρθρα του, σχετικά με τη Λογιστική, τα Χρηματοοικονομικά, την οικονομική διαχείριση και ανάπτυξη των ΟΤΑ, σε ελληνικά και ξένα διεθνούς κύρους επιστημονικά περιοδικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιράν: Οι ένοπλες δυνάμεις ξεκινούν έρευνα για τα αίτια της συντριβής του προεδρικού ελικοπτέρου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες: Τους 34.8 βαθμούς Κελσίου έφτασε το θερμόμετρο στη Μεσσηνία τη Δευτέρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προβληματισμός για την έλλειψη πόσιμου νερού στην Καλαμάτα: 40% κάτω τα αποθέματα στις πηγές που υδροδοτούν την πόλη!

Σοβαρό ζήτημα, σχετικά με την μελλοντική επάρκεια πόσιμου νερού στον δήμο Καλαμάτας, δημιουργούν οι καιρικές συνθήκες, καθώς τα αποθέματα ήδη βρίσκονται σε

Διαδοχικές συναντήσεις Βασιλόπουλου στην Αθήνα – Την Παρασκευή ανακοινώσεις για έργα, προβλήματα και νέους στόχους

Στην Αθήνα βρέθηκε τις τρεις προηγούμενες μέρες (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Όπως σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος κατά

Δήμος Καλαμάτας: Εκτεταμένες παρεμβάσεις για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών – Οι 103 περιοχές που έχουν ενταχθεί στον σχεδιασμό [χάρτης]

Έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.636.000 ευρώ διεκδικεί ο δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να ενισχύσει την πυροπροστασία κατοικημένων περιοχών. Χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, για

Δείτε επίσης