Τατούλης: Πτωχός και Παπαθανάσης συναντήθηκαν για να «τάξουν λαγούς με πετραχήλια» – Οφείλουμε να στείλουμε ισχυρό μήνυμα στις Ευρωεκλογές

Σφοδρή επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού και του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας, Νίκου Παπαθανάση, εξαπολύει με ανακοίνωση της η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Αναλυτικά, με αφορμή τη συνάντηση των δύο ανδρών το πρωί στην Τρίπολη, η παράταξη του κ. Τατούλη σημειώνει σε ανακοίνωσή της:

«Οι παλιοί καλοί συνεργάτες (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται), Δημήτρης Πτωχός και Νίκος Παπαθανάσης συναντήθηκαν σήμερα στην Τρίπολη μαζί με τον γνωστό στην Πελοπόννησο κ. Πελοπίδα Καλλίρη για να «τάξουν λαγούς με πετραχήλια».

Οι τρεις ‘χρηματοκουβαλητές’ ήρθαν με βαλίτσες γεμάτες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσουν «παραμύθια» στους Αρκάδες και στους Πελοποννήσιους πολίτες. Πιστεύοντας ότι μιλούν σε ιθαγενείς, ανακοίνωσαν ότι στην Πελοπόννησο «τρέχουν» έργα ΣΔΙΤ άνω των 750.000.000 € από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σε ποια έργα άραγε ΣΔΙΤ αναφέρονται; Στον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη και στο Μιναγιώτικο φράγμα;

Συνεχίζοντας το “παραμύθι” τους και χωρίς ίχνος ντροπής αναφέρθηκαν στην πολύ μεγάλη βοήθεια(!) που έχει ο Δήμος Μεγαλόπολης και οι υπόλοιποι εντασσόμενοι Δήμοι στο ΣΔΑΜ(!).

Δεν είχαν να πουν ούτε μία κουβέντα για την μεγάλη ακρίβεια, τις τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της υγείας, τα αγροτικά προβλήματα και την στασιμότητα του συνόλου σχεδόν των έργων της Πελοποννήσου λόγω ανύπαρκτων χρηματοδοτήσεων.

Οι τρεις “χρηματοκουβαλητές” το μόνο που μας είπαν είναι να ψηφίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί μόνο έτσι θα συνεχιστεί η σταθερότητα και η ευημερία του λαού μας και δεν θα “κινδυνεύσουν” οι χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Μετά από αυτή την παρακμιακή και προκλητική συνάντηση, η οποία ουδεμία σχέση είχε με την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην οποία δυστυχώς συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ως Αιρετός της Αυτοδιοίκησης, οφείλουμε να στείλουμε ένα δυνατό και ισχυρό μήνυμα στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ένα μήνυμα ανατροπής της σημερινής πολιτικής κατάστασης της Χώρας μας.

Να σταθούμε απέναντι σε όσους προκλητικά αδιαφορούν για τα προβλήματα των πολιτών και επιδεικνύουν με πρωτοφανή προκλητική πολιτική κυνικότητα το δήθεν ενδιαφέρον τους για τα επιχειρηματικά projects και deals».

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Μεσσηνία την Πέμπτη η Λίνα Μενδώνη: Στη Μάνη και στην Καλαμάτα η υπουργός Πολιτισμού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προβληματισμός για την έλλειψη πόσιμου νερού στην Καλαμάτα: 40% κάτω τα αποθέματα στις πηγές που υδροδοτούν την πόλη!

Σοβαρό ζήτημα, σχετικά με την μελλοντική επάρκεια πόσιμου νερού στον δήμο Καλαμάτας, δημιουργούν οι καιρικές συνθήκες, καθώς τα αποθέματα ήδη βρίσκονται σε

Διαδοχικές συναντήσεις Βασιλόπουλου στην Αθήνα – Την Παρασκευή ανακοινώσεις για έργα, προβλήματα και νέους στόχους

Στην Αθήνα βρέθηκε τις τρεις προηγούμενες μέρες (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Όπως σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος κατά

Δήμος Καλαμάτας: Εκτεταμένες παρεμβάσεις για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών – Οι 103 περιοχές που έχουν ενταχθεί στον σχεδιασμό [χάρτης]

Έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.636.000 ευρώ διεκδικεί ο δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να ενισχύσει την πυροπροστασία κατοικημένων περιοχών. Χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, για

Δείτε επίσης