Τζαμουράνης / Χανδρινός κατά Βασιλόπουλου: «Για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Καλαμάτας επέδειξε αλαζονική συμπεριφορά»

Πυρά εναντίον του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, εξαπολύουν με κοινή ανακοίνωσή τους τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Καλαμάτας, Βασίλης Τζαμουράνης (επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας) και Σπύρος Χανδρινός (Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας).

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Καλαμάτας επέδειξε μία απαράδεκτη αλαζονική συμπεριφορά, που κατά τη γνώμη μας διέπεται και από πολιτική ανηθικότητα!

Συγκεκριμένα επέλεξε να εμπλέξει υπαλλήλους του Δήμου σε ένα ζήτημα που αφορά απόφαση της δημοτικής επιτροπής, η οποία κρίθηκε μη νόμιμη και ακυρώθηκε από την ενιαία αρχή δημοσίων συμβάσεων!

Συγκεκριμένα η απόφαση αφορούσε διαγωνιστική διαδικασία για το έργο μεταφοράς υπολειμματικών απορριμμάτων και περιεχομένου ανοικτών κάδων 8m3 του Δήμου Καλαμάτας», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, όπου η δημοτική επιτροπή κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού, αποφάσισε την διακοπή του διαγωνισμού χωρίς καμία απολύτως τεκμηρίωση και νομική κατοχύρωση! Η απόφαση αυτή μετά από προδικαστική προσφυγή κρίθηκε μη νόμιμη από την ΕΑΔΗΣΥ! Γεγονός που φυσικά έχει πολλαπλές, άμεσες και έμμεσες, συνέπειες για το Δήμο Καλαμάτας!

Ο κύριος Βασιλόπουλος αντί να απολογηθεί επέλεξε την εμπλοκή των υπαλλήλων της επιτροπής διαγωνισμού, για να καλύψει τις ευθύνες του και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες!

Είναι απολύτως εμφανές ότι ο κύριος Δήμαρχος δεν αντέχει την κριτική και την δημιουργική αντιπολίτευση που ασκεί η παράταξη μας!

Τον ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την διαφάνεια και την τήρηση της νομιμότητας χωρίς εξαιρέσεις και λαϊκισμούς!».

Διάβασε επίσης: «Να ανακαλέσουν απρεπείς χαρακτηρισμούς» καλούν τον Βασίλη Τζαμουράνη και τον Σπύρο Χανδρινό 3 υπάλληλοι του δήμου Καλαμάτας

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τούρκος υπουργός Παιδείας: Θα ήθελα να δω ανοιχτή τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ολοκληρώνεται η ριζική ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (11/6) ο δήμος Καλαμάτας. Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού

Δείτε επίσης