Οι ευρωεκλογές αλλάζουν τα δεδομένα στο ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: Συντριβή της ομάδας Πάζιου – Δυναμική εμφάνιση της Μ. Αντωνοπούλου

11 Ιουνίου 2024

Ανακατατάξεις στο ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας προκαλούν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, καθώς η συντριπτική ήττα της ομάδας Πάζιου στις ευρωεκλογές δημιουργεί νέα δεδομένα.

Μόλις 1 στους 3 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία επέλεξαν να «σταυρώσουν» τον Μεσσήνιο υποψήφιο ευρωβουλευτή, Γιάννη Πάζιο, διαψεύδοντας όσους υποστήριζαν ότι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θα καταγράψει τέτοια δυναμική στη Μεσσηνία, που αυτομάτως θα τον καταστήσει, αυτόν και την ομάδα του, απόλυτους κυρίαρχους στο εσωτερικό του κόμματός τους.

Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν εξαιρετικά σκληρή με την πλευρά του κ. Πάζιου, καθώς μόλις που κατάφερε να συγκεντρώσει 2.721 από τους 8.307 σταυρούς που έλαβε το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία.

Το αποτέλεσμα του κ. Πάζιου συνιστά ήττα για τον ίδιο και την ομάδα του στη Μεσσηνία, αλλά, για όσους γνωρίζουν τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ στον Νομό, δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη ομάδα από την ημέρα που έχει εκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης προκαλεί συστηματικά εσωστρέφεια, εμφανίζοντας τους εαυτούς τους ως ιδιοκτήτες του κόμματος.

Πλέον, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας Πάζιου στη Μεσσηνία, η οποία συμπαρέσυρε και γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, ο οποίος έλαβε την 7η θέση στον Νομό, με μόλις 753 σταυρούς, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ καλείται να αναθεωρήσει τη στάση της και να βάλει τέλος στις ιδιοκτησιακές λογικές που εκφράζει η ομάδα Πάζιου στη Μεσσηνία.

Η Μαριζέτα Αντωνοπούλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε και η Μαριζέτα Αντωνοπούλου, αναπληρώτρια γραμματέας του τομέα εργασίας, η οποία κατάγεται από τη Μεσσηνία (Κυπαρισσία).

Παρότι στη Μεσσηνία, για ευνόητους λόγους, η ομάδα Πάζιου επιχείρησε να …εξαφανίσει την υποψηφιότητά της, καθώς έφτασαν στο σημείο να …ξεχνούν να την παρουσιάσουν σε προεκλογικές εκδηλώσεις που έγιναν στον Νομό, η κα Αντωνοπούλου κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν διπλάσιους σταυρούς από τον κ. Πάζιο σε πανελλαδικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, η κα Αντωνοπούλου έλαβε 17.667 σταυρούς έναντι 9.134 του κ. Πάζιου και απέδειξε ότι αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για το ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο Μεσσηνίας.

ΔΕΗ my home gas control
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καύσωνας/Μεσσηνία : Τους 39,6 βαθμούς Κελσίου έφτασε το θερμόμετρο – Οι μέγιστες θερμοκρασίες σε 7 περιοχές του Νομού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Συνδέουν» τον Παναθηναϊκό με τον Αλέξις Σάντσες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Γερονικολός: Αποκαλυπτική η έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας – 6 στις 10 επιχειρήσεις είδαν μείωση του κύκλου εργασιών τους 

Δήλωση, σχετικά με την πρόσφατη έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας για την κίνηση στα καταστήματα της Καλαμάτας, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας

ΠΑΣΟΚ / Γερονικολός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ “εγκληματεί” κατ’ εξακολούθηση εναντίον του ΕΣΥ – Η κατάσταση που επικρατεί στη Μεσσηνία επιβεβαιώνει το “έγκλημα”»

Δήλωση, με αφορμή τις διαμαρτυρίες που έχει προκαλέσει η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Γερονικολός.

Δείτε επίσης