Στην Κρήτη από αύριο τα τρόπαια του Ολυμπιακού

11 Ιουνίου 2024

Η Κρήτη θα αποτελέσει τον επόμενο προορισμό της περιοδείας των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, του Κυπέλλου που κατακτήθηκε από την ανδρική ομάδα στο UEFA Europa Conference League και του Youth League του συγκροτήματος των Νέων.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 12/6 τα Κύπελλα θα βρίσκονται στα Χανιά, στο Γιαλί Τζαμί στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι της πόλης. Την Πέμπτη 13/6 θα εκτεθούν στη Μαρίνα του Ρεθύμνου, την Παρασκευή 14/6 στο λιμάνι του Ηρακλείου και το Σάββατο 15/6 στη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Στον ίδιο χώρο όπου θα βρίσκονται τα τρόπαια οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται άμεσα και την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-2025 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ομόφωνα αθώος για τον καταγγελόμενο βιασμό ηθοποιού ο σκηνοθέτης Κ. Κωστόπουλος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Π. Χρηστίδης: Χρειάζονται τολμηρές πρωτοβουλίες που θα μας φέρουν σε επαφή με τον κόσμο ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

EURO 2024: Αρχίζει η μεγάλη γιορτή

Ξεκινάει αύριο (14/7) το 17ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η κορυφαία διοργάνωση εθνικών ομάδων της ηπείρου μας, προγραμματισμένη να διεξαχθεί από 14/6-14/7, για πρώτη

Δείτε επίσης